FAQ

Svar på vanliga frågor om PT-online med Caroline

Mejla mig gärna caroline@carolinenilsson.com om du har andra frågor eller vill ha svar baserade på dina personliga förutsättningar.

 • Vem är PT-online med Caroline för?

  PT-online är för den med mål som att komma igång med regelbunden träning, ta träningen till nästa nivå (du tränar regelbundet men inte märker resultat), vill gå ned i vikt, bli mer vältränad, stärka core, äta mer hälsosamt, få bättre hållning, leva en mer naturligt aktiv livsstil, är trött på kärlekshandtag eller gäddhäng eller lår som skaver mot varandra med flera träningsmål.

  Den som tränar med mig får träna effektivt (väl valda övningar för just dig), min specialitet är tidseffektiv träning.

  Min passion är att hjälpa människor att nå sina träningsmål, den som når sina träningsmål blir inte bara starkare och mer välmående rent fysiskt. Även självkänsla och självförtroende ökar, många som lyckas nå sina träningsmål mår bättre på det stora hela.

 • Tränar du dina kunder själv?

  Ja, det är jag som tränar dig. Jag coachar dig på individuell nivå för att du ska komma närmare dina mål.

  För mig är det viktigt med den personliga kontakten. Det är jag själv som personligen gör ditt träningsschema och svarar på dina meddelanden via coaching online. Du kan vara helt säker på att det är jag som tränar dig.

  Jag har också byggt upp en övningsbank, fotat och filmat de träningsövningar som jag tycker är bra för att använda i dina träningsprogram, på så vis är det också jag som visar dig övningarna online.

  Självklart kan jag inte träna hur många som helst samtidigt, det är därför det finns ett begränsat antal platser per startdatum.

 • Hur skiljer sig PT-online med Caroline från andra PT-online-tjänster?

  Jag började inte igår :o) En skillnad är att jag är etablerad sedan många år, både online och som personlig tränare i träningsbranschen.

  Jag jobbar med PT-online sedan 2009 och var en av de första tränarna i Sverige att etablera en träningsverksamhet online. Jag utvecklar ständigt mitt sätt att arbeta online, samtidigt som jag tycker det är viktigt med uppdaterade kunskaper inom kost och träning.

  Under mina mer än 20 år i träningsbranschen har jag tränat tusentals personer, ansikte mot ansikte, i grupp och via PT-online.

 • Hur vet jag vilken av dina tjänster som är rätt för mig?

  För alternativet individuell PT-online så kan du vara nybörjare eller van att träna. Du får ett personligt träningsschema anpassat efter dina behov och förutsättningar.

  Du kanske aldrig någonsin har tränat och vill börja? Eller så kanske du tränar regelbundet sedan år tillbaka utan att det blir de resultat du önskar? Eller så kanske du får resultat men vill ha ett nytt, genomtänkt träningsupplägg att följa?

  Då kan jag hjälpa dig att komma närmare dina mål. Vi jobbar också med kosten, den är minst lika viktig som träningen.

  Alternativet 4-veckorsprogram är för den som vill ha ett träningsschema att träna i 4 veckor (eller mer, du kan träna vidare med det i några veckor till på egen hand om du vill) och vill ha personligt stöd från mig under 4 veckor.

  Du får hjälp att komma in i bra kostrutiner. Detta program är inte unikt anpassat efter dig som person utan är ett genomtänkt träningsschema med ett särskilt tema.

 • Hur vet jag att PT-online är något för mig?

  Inget resultat utan insats. Du kommer behöva avsätta tid både innan du börjar och genomgående under hela träningsperioden för att träna de träningspass vi tillsammans planerar in.

  Du behöver också vara öppen för att prova nya saker för att utvecklas.

  När du tänker ”det här känns som ett bra alternativ för mig och jag känner mig redo att göra mitt bästa för att hålla mig till planen och både starta och avsluta projekt formresa med PT-online med Caroline” – då är PT-online troligen något för dig.

 • Hur lång tid kommer det ta för mig att komma i form?

  Det är inte lätt att bedöma omfattningen av ett formprojekt i förväg. Det är vanligt att underskatta antalet träningspass som verkligen behövs för att göra skillnad och förändra formen.

  För att ge någon form av riktmärke så brukar jag säga 20-30 träningspass (av bra kvalitet) och du kommer känna stor skillnad mellan det första passet och nummer trettio.

  Det är väldigt vanligt att hoppas på snabbt resultat. Det gör nästan alla och det är också något vi kommer att jobba med via PT-online.

  Så, du behöver känna dig “dum” för att du hoppas på snabba resultat. Jag har själv gjort flera viktresor till exempel, och jag hoppas också på snabba resultat stundtals.
  Läs gärna om min viktresa på 7 kilo >>

 • Kosten, kan hela familjen äta samma mat?

  Ja, kosten är hälsosam för såväl barn som vuxna. Det är lättlagade recept och helt vanlig mat. Beroende på barnets kostbakgrund så kan det ibland behövas tid för förändring.

  Om familjen äter husmanskost sedan tidigare så brukar det gå snabbt, men om familjen äter mestadels snabbmat så kommer det bli en omställning på några veckor.
  Mer info om kostrådgivningen via PT-online >>

 • Jag är otränad och har ont lite här och där, kan jag träna med dig ändå?

  Lättare knä- eller ryggproblem brukar bli bättre av träning. Så om din värk beror på att du är otränad så kan du träna med mig via PT-online.

  Men om du misstänker att det vore bra att träffa en specialist så rekommenderar jag att vända dig till en erfaren sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor innan du anmäler dig till PT-online.

  Om du bor i Stockholmstrakten så är du välkommen att höra av dig till mig för kontaktuppgifter till en naprapat som jag verkligen rekommenderar och som har hjälpt flera av mina kunder genom åren samt mig personligen.

 • Nybliven mamma, kan jag träna med dig via PT-online?

  Ja, du kan anmäla dig till alternativet individuell PT-online eftersom jag via den tjänsten helt och hållet anpassar träningsprogrammen efter dig och dina unika förutsättningar.

Mejla Caroline för att boka startdatum

Åter till infosidan PT-online med Caroline >>