Träna med kroppsvikt 4 veckor

Kroppsviktsträning för styrka och kondition

Att träna med kroppsvikt är lättillgängligt och tidseffektivt – du kan träna hemma, utomhus eller på resan.

Allt du behöver är din kroppsvikt för att träna träningsprogrammen, som är enkla och effektiva. (Inga redskap behövs, all träning sker med kroppsvikt.)

Träna 15-20 minuter 3-5 gånger per vecka

Du tränar 3-5 träningspass per vecka utifrån förutbestämda träningsprogram. Varje träningspass tar cirka 15-20 minuter. Det går bra att kombinera kroppsviktsträningen med annan träning om du vill, såsom promenader, löpning, spinning eller lagsport.

12-20 genomförda pass kommer ge resultat

Tanken är att du ska träna de olika träningsprogrammen totalt 12-20 gånger under de 4 veckorna och rapportera efter varje genomfört träningspass. (Du väljer själv om du vill träna 3, 4 eller 5 gånger i veckan.)

Du kan också ställa frågor om övningar med mera som ingår i träningsprogrammen.

Vem kan vara med?

Du ska kunna utföra övningar som benböj, utfall, höftlyft, rygglyft, plankor, armhävningar på knä. Det förekommer hoppövningar men det finns alternativ, som att gå upp på tå istället för att hoppa eller göra andra icke-hopp-övningar.

Värk i rygg och axlar som beror på att du är otränad brukar bli bättre av träning men i övrigt bör du vara skadefri för att kunna genomföra övningarna och träningsprogrammen.

Nyligen varit gravid? Då rekommenderar jag alternativet PT-online 4, 8, 12, 16 eller 20 veckor för personligt utformat träningsschema.

Vad är en ”4 veckors träningsutmaning med tema”?

Träningsutmaningen är för den som vill fokusera lite extra på ett visst tema under 4 veckor. Träningsprogrammen samma för alla som väljer denna tjänst, och har därför ett förmånligare pris (än PT-online 4-20 veckor).

Pris?

1250 kr (inklusive 25% moms)

Vill du boka ”Träna med kroppsvikt 4 veckor”?

För att boka, mejla mig önskat startdatum. När vi har bestämt startdatum får du en faktura på som betalas in i förskott via Swish eller bankgiro.

Innan du anmäler dig läs gärna de allmänna villkoren.

Jag vill mejla Caroline och boka startdatum >>

Ord om ”Träna med kroppsvikt 4 veckor”:

5 reaktion på “Träna med kroppsvikt 4 veckor

 1. Petra har sagt:

  Efter ett par dagar kände jag att suget efter sött och salt avtog vilket beror på att man äter regelbundet och slipper dipparna. Maten är ren och enkel att tillaga. Bra att alltid göra lunchlåda i samband när man tillagar middagen – sparar mycket tid! När det kommer till träningen så är det tydliga instruktioner och inga ovanliga övningar. Trodde inte det skulle vara så pass jobbigt som det var då det är korta program. Programmen känns effektiva, man blir svettig och känner att man tränat bra. Tyvärr var jag sjuk under en tid men för mig har fokus varit kosten vilket jag nu fortsätter med och kommer lägga till mer träning allt eftersom. Jag kan verkligen rekommendera Carolines program och jag tror att de andra programmen är minst lika bra och effektiva. Tack Caroline!

 2. Sofia har sagt:

  Har haft Caroline som PT i 2 omgångar, och kan inte vara annat än nöjd!
  Nu senast har jag kört 4 veckors “smaljeansen”, med kostschema och 5 stycken träningspass.
  Detta har passat mig som handen i handsken, det är korta intensiva träningspass, lätt att lära sig tekniken och bli riktigt svettig.
  Caroline är en grym PT, otroligt peppande och inga frågor är för dumma!
  Rekommenderar starkt!

 3. Maria F har sagt:

  Så glad att jag valde Caroline! Efter fyra veckor Smaljeansen är jag motiverad att träna och äta rätt, har lärt mig massor om kost och träning (även om jag trodde jag kunde mycket innan…) via hennes upplägg, intressanta artiklar och feedback. Enkla bra och roliga träningspass, perfekt för hemmaträning – passar mig utmärkt! Toppen att alla övningar är utförligt beskrivna, många med filmsnutt, så det blir helt rätt. Goda, lättlagade kostförslag med möjlighet till stor variation. Har redan märkt att min kropp börja komma i form så nu ska jag prova att köra på själv ett antal veckor, sen vill jag säkert ha stöd av Caroline igen för att bli ännu starkare – för att det är så motiverande och kul!

 4. Malin L har sagt:

  Tack Caroline för fyra fantastiska veckor! Den största vinsten är att jag känner mig så mycket piggare nu. Innan jag började med Smaljeansen hade jag svårt att ta mig igenom dagen för jag drabbades av en enorm trötthet under dagen, men nu är jag pigg från morgon till kväll. Övningsprogrammen är också fantastiska, tänk att träna 30 minuter och känna att kroppen har fått en rejäl genomgång, att även slippa ha ont i nacke, axlar och huvud som jag fick av tidigare träning är också en vinst!

 5. Cecilia W har sagt:

  Har nu kört nästan två veckor med Smaljeansen och kunde inte vara mer nöjd. Resultaten kom för min del snabbt, redan efter första veckan kände jag mig piggare, starkare och full av energi. Kosttänket är enkelt att komma in i, inga konstiga ingredienser utan ren och hälsosam mat som såklart kräver lite planering men efter några dagar går det på rutin. Träningen är fantastiskt rolig, enkla och tuffa övningar med egen kroppsvikt som anpassas efter egen förmåga. Svårt att hävda att man inte har 20-30 min till träningen och med hjälp av den grymma övningsbanken är allting glasklart vad gäller träningen.

  Så har du också försökt styra upp träning och kost på egen hand men saknat den där extra hjälpen för att få ut maximalt resultat? Anmäl dig då till Smaljeansen och bli coachad av grymma Caroline med all kunskap du behöver för att nå dina mål.

Skriv en kommentar