Träna med kroppsvikt

Smaljeansen kroppsviktsträning

Att träna med kroppsvikt är ett enkelt och lättillgängligt sätt att träna. Vill du bli starkare i kroppen eller göra en insats med de där sista kilona?

Med 4-veckorsprogrammet Smaljeansen kommer du igång med kroppsviktsträning för styrka och kondition samt bättre kostvanor.

Du tränar träningsprogram med kroppsvikt och det går bra att kombinera med promenadträning, löpning eller lagsport om du vill.

Smaljeans? Jeans som man vill ska sitta lite bättre. Det är något som finns i mångas garderober, antingen långt in, undangömda eller så går det kanske att få på dem med lite tur och mycket ansträngning. Smaljeansen är ett glimten-i-ögat-namn på denna träningsutmaning.

Hur fungerar Smaljeansen?

 • Du får enkla, effektiva träningsprogram med kroppsvikt att träna i 4 veckor.
 • Du väljer själv intensitet, det går att anpassa träningsprogrammen efter din nivå (för både nybörjare och träningsvana).
 • Du tränar 3, 4 eller 5 gånger per vecka under fyraveckorsperioden, det behöver inte vara samma antal varje vecka.
 • Med kostprogrammet lär du dig att äta genomtänkta och lättlagade måltider.
 • Enskild coaching online ingår, du berättar om din träning och kost och får feedback.

Vad behövs för att kunna vara med?

 • Inga redskap behövs, all träning är med kroppsvikt.
 • Du behöver planera in tid för att träna, räkna med 20-30 minuter vid 3-5 tillfällen varje vecka under fyraveckorsperioden.

Vem kan vara med?

Du bör kunna utföra övningar som benböj, utfall, höftlyft, rygglyft, plankövningar, armhävningar på knä. Det förekommer hoppövningar, men det finns alternativ, som att gå upp på tå istället för att hoppa eller andra icke-hopp-övningar.

Denna träningsutmaning är inte lämplig för den som är eller nyligen har varit gravid (välj då individuell PT-online för ett personligt utformat träningsschema).

Pris?

1250 kr (inklusive 25% moms) för de 4 veckorna med träningsprogram, kostrådgivning och coaching online. Observera att träningsprogrammen är samma för alla som väljer denna tjänst. För personligt träningsupplägg, välj individuell träning online.

Vill du anmäla dig?

Mejla mig önskat startdatum för att boka. Det kommer en faktura på 1250 kr via mejl, den betalas i förskott så snart som möjligt för garanterad plats. Innan du anmäler dig, läs gärna de allmänna villkoren.

Jag vill mejla Caroline och boka startdatum >>

Ord från några som genomfört träningsutmaningen Smaljeansen:

5 reaktion på “Träna med kroppsvikt

 1. Petra har sagt:

  Efter ett par dagar kände jag att suget efter sött och salt avtog vilket beror på att man äter regelbundet och slipper dipparna. Maten är ren och enkel att tillaga. Bra att alltid göra lunchlåda i samband när man tillagar middagen – sparar mycket tid! När det kommer till träningen så är det tydliga instruktioner och inga ovanliga övningar. Trodde inte det skulle vara så pass jobbigt som det var då det är korta program. Programmen känns effektiva, man blir svettig och känner att man tränat bra. Tyvärr var jag sjuk under en tid men för mig har fokus varit kosten vilket jag nu fortsätter med och kommer lägga till mer träning allt eftersom. Jag kan verkligen rekommendera Carolines program och jag tror att de andra programmen är minst lika bra och effektiva. Tack Caroline!

 2. Sofia har sagt:

  Har haft Caroline som PT i 2 omgångar, och kan inte vara annat än nöjd!
  Nu senast har jag kört 4 veckors “smaljeansen”, med kostschema och 5 stycken träningspass.
  Detta har passat mig som handen i handsken, det är korta intensiva träningspass, lätt att lära sig tekniken och bli riktigt svettig.
  Caroline är en grym PT, otroligt peppande och inga frågor är för dumma!
  Rekommenderar starkt!

 3. Maria F har sagt:

  Så glad att jag valde Caroline! Efter fyra veckor Smaljeansen är jag motiverad att träna och äta rätt, har lärt mig massor om kost och träning (även om jag trodde jag kunde mycket innan…) via hennes upplägg, intressanta artiklar och feedback. Enkla bra och roliga träningspass, perfekt för hemmaträning – passar mig utmärkt! Toppen att alla övningar är utförligt beskrivna, många med filmsnutt, så det blir helt rätt. Goda, lättlagade kostförslag med möjlighet till stor variation. Har redan märkt att min kropp börja komma i form så nu ska jag prova att köra på själv ett antal veckor, sen vill jag säkert ha stöd av Caroline igen för att bli ännu starkare – för att det är så motiverande och kul!

 4. Malin L har sagt:

  Tack Caroline för fyra fantastiska veckor! Den största vinsten är att jag känner mig så mycket piggare nu. Innan jag började med Smaljeansen hade jag svårt att ta mig igenom dagen för jag drabbades av en enorm trötthet under dagen, men nu är jag pigg från morgon till kväll. Övningsprogrammen är också fantastiska, tänk att träna 30 minuter och känna att kroppen har fått en rejäl genomgång, att även slippa ha ont i nacke, axlar och huvud som jag fick av tidigare träning är också en vinst!

 5. Cecilia W har sagt:

  Har nu kört nästan två veckor med Smaljeansen och kunde inte vara mer nöjd. Resultaten kom för min del snabbt, redan efter första veckan kände jag mig piggare, starkare och full av energi. Kosttänket är enkelt att komma in i, inga konstiga ingredienser utan ren och hälsosam mat som såklart kräver lite planering men efter några dagar går det på rutin. Träningen är fantastiskt rolig, enkla och tuffa övningar med egen kroppsvikt som anpassas efter egen förmåga. Svårt att hävda att man inte har 20-30 min till träningen och med hjälp av den grymma övningsbanken är allting glasklart vad gäller träningen.

  Så har du också försökt styra upp träning och kost på egen hand men saknat den där extra hjälpen för att få ut maximalt resultat? Anmäl dig då till Smaljeansen och bli coachad av grymma Caroline med all kunskap du behöver för att nå dina mål.

Lämna ett svar