Om Caroline

Personlig tränare online

Jag är personlig tränare och gruppträningsinstruktör sedan över 20 år. Idag tränar jag främst personer i Stockholm och via PT-online, men har genom åren rest runt och varit personlig tränare i New York samt instruerat på träningskonvent här och där från Kiev i Ukraina till Miami i USA.

Träningssajter

Jag driver även sajten carolinenilsson.se med 137 filmade träningsövningar i övningsbanken, träningsblogg, träningsprogram med mera och sajten Mammaiform.se med mammaträningsövningar, träningsprogram, steg-för-steg-program börja träna efter graviditet, kost- och träningsartiklar.

Barndans och barngympa hemma

Jag har utvecklat barndansappar för barn cirka 2-7 år, finns i App Store (sök på Piratsessan), mer info finns på Piratsessans sajt:

Träningsappar

Tillsammans med systemutvecklaren och entreprenören Susanne Jarl utvecklar jag barndansapparna och träningsapparna Poworkout för iPhone och iPad och apparna med träningsvideorna Träna på 17 minuter.

Vi har utvecklat och lanserat totalt nio träningsappar och den senaste är mammaträningsappen Mamma i form. Vi har även en app med kroppsviktsträningsprogram och en app med träningsprogram att träna med träningsboll eller gummiband.

Föreläsare, träningsbloggare, företagare

Jag föreläser om kost och träning, det går att boka en timme eller inspirationsdag där jag kommer till ditt företag. Mejla för detaljer, exempelvis träningspass eller föreläsning med kosttips för en jämnare energinivå under kontorsdagen eller hur man får in träning som en naturlig del av sin livsstil.

I min blogg kan du läsa om min egen träning, om sportmode och om mer eller mindre lyckade projekt som företagare.

Jag har tre barn, Vidar (2009), Tyra (2011) och Arvid (2013) och lever ihop med deras pappa Erik i Stockholm.

Läs om hur PT-online går till på personligträningonline.se.