Boka PT-online 4-20 veckor

Med personlig träning online får du ett personligt träningsschema framtaget utifrån dina förutsättningar, behov och mål.

Via coachning online rapporterar du din träning och får svar på sånt du undrar.

Träningsschema och hjälp med träning och kost

Innan din period börjar besvarar du frågor. Baserat på dina svar skapar jag ditt träningsschema.

Under perioden arbetar vi även med kosten, med målet att utveckla kostvanor som ger energi (vilket i sin tur gör att du orkar träna och göra andra roliga saker).

Hur många träningspass per vecka?

Du väljer själv hur många träningspass per vecka du vill träna, men det är viktigt att du avsätter tid i kalendern och att träningen verkligen blir av.

Träna hemma, på gym eller utomhus?

Du väljer vilka av träningspassen du vill träna hemma, på gym eller utomhus.

Kroppsvikt eller träningsredskap?

Du kan träna med kroppsvikt eller redskapen träningsboll, träningsgummiband, hantlar eller skivstång.

Om du vill träna på gym så gör jag träningsprogram med de klassiska träningsredskap som normalt finns på gym.

Hur fungerar coachning online?

Dina mål är mina mål. Jag gör allt jag kan för att peppa och besvara dina frågor – så att du ska komma närmare dina mål och skapa de resultat som är möjliga under vår tid ihop.

Du får en egen sida där du loggar in och ser dina träningsprogram samt rapporterar.

Det är jag personligen som gör ditt träningsschema och kommunicerar med dig via coachning online.

Mitt mål är göra upplevelsen så personlig som möjligt även fast kontakten sker online, men det är viktigt att du rapporterar och håller mig informerad.

Du kan skriva till mig via coachning online när som helst, svar kommer vanligtvis nästa vardag (min ambition är att svara så snabbt som möjligt).

Hållbart kosttänk

Vad som hamnar i magen spelar roll för både träningsresultat och ”orken” i vardagen. Med kostrådgivningen lär du dig sambandet mellan kost och ork samt övar in ett kosttänk som håller i längden.

Vill du veta mer om kosttänket? Läs mer om kostrådgivningen >>

Längd på PT-online-period?

Välj PT-online-period på 4, 8, 12, 16 eller 20 veckor.

Prislista

4 veckor: 1 950 kr
8 veckor: 2 950 kr
12 veckor: 3 850 kr
16 veckor: 4 750 kr
20 veckor: 5 550 kr

Friskvårdsbidrag?

Mina tjänster klassas som skattefri friskvårdsförmån av Skatteverket, så det brukar gå bra att använda eventuellt friskvårdsbidrag.

Vill du boka PT-online-period?

Mejla mig önskat startdatum. När vi har bokat startdatum får du frågor via mejl som du besvarar samt en faktura som betalas in före start. (Om du bokar via friskvårdsbidragsföretag så mejlar jag frågorna när din bokning har nått mig.)

Läs de allmänna villkoren innan du anmäler dig.

Boka startdatum genom att mejla Caroline

Eftersom jag lägger stor vikt vid den personliga kontakten kan jag inte träna hur många som helst samtidigt, så ibland kan det vara väntetid på ledigt startdatum. Hör gärna av dig i god tid om möjligt.

Mer info:

Glada kunder

Jag vill att den som bokar PT-online med mig ska känna sig glad och få resultat. Här är några ord från personer som tränat eller tränar PT-online med mig. Tack till er som har tagit er tid att skriva! /Caroline

91 reaktion på “Boka PT-online 4-20 veckor

 1. Beatrice har sagt:

  Anlitade Caroline i 8 veckor för att komma igång igen efter att ha fått barn. Kände mig så svag och att jag tappat all min styrka i kroppen så kände väl mig inte så hoppfull i början. Dock tog det kanske 3-4 veckor innan jag redan märkte stor skillnad. Magen var plattare och hela min core starkare. Och detta med korta och effektiva träningspass och enkla övningar som verkligen var lätta att få gjorda. Så glad att jag gjorde detta då jag verkligen kom in i vanorna så bra och fick ett bra tänk vad gäller kosten igen. Kommer absolut komma tillbaks om jag känner jag behöver hjälp igen!

 2. Annika har sagt:

  Perfekt combo av övningar utefter vad jag hade för önskemål. Kommit igång med både gym o löpning igen. Gillar ”närheten” att vi har en egen konversation o får pepp som bara är till mig. Toppenbra PT !! kommer säkert tillbaka igen. =)

 3. Sandra har sagt:

  Vilken aha-upplevelse jag fick en bit in i min träningsperiod! Jag har varit aktiv och tränat på gym 2 ggr/vecka och löpning 2 ggr. Min inställning har varit att lyfta tungt på gymet. Det är det som räknats. Så kom Corona och jag ville undvika folksamlingar och gymet var ett ställe. Träna hemma var svårt. Hittade Caroline på nätet och bokade 8 veckor. Hemmaträning till en början. Både styrka och löpning. Utan vikter. Omställning till tusen!
  Efter ett par veckor märkte jag att styrka inte behöver handla om att lyfta tungt. Kroppskontroll! Wow vilken insikt! Utan vikter fick jag nu tom höra av folk att jag ”ser vältränad ut”. Utan tunga vikter.
  Jag har fått flera bra pass som jag kan alternera mellan utefter hur dagen ser ut. Passar mig perfekt! Då blir träningen av.
  Jag har gått från att hata core till att älska core. Bara det liksom!
  Carolines upplägg har passat mig perfekt och med hjälp av henne har jag blivit starkare i både kropp och löpning. Rekommenderas

 4. Lina har sagt:

  Jag är mycket nöjd med min PT-online (8 veckor). Jag har fått in nya bra vanor och är mer medveten om vikten av vardagsmotion och sund kost. Caroline har peppat och svarat på frågor på ett föredömligt sätt!

 5. Annika har sagt:

  Var ingen nybörjare när jag startade mitt träningsprogram med Caroline för 4 veckor sedan, tyckte jag då, men inser nu att jag nog var det iaf. Har lärt mig så mycket!
  Nya kostvanor, nya träningsformer, nya rutiner, nytt tänk!! och regelbundet peppad av Caroline. Rekommenderar absolut alla att testa detta, vältränade som mindre vältränade.

 6. Karin har sagt:

  Du har gjort så mycket för mig, ett helt nytt liv har öppnat sig. Jag lever i ett helt annat tänk nu!! Jag är så glad för detta!
  Visst så finns det ibland stunder där jag faller men kommer snabbt på mig själv, jaha, nu har jag ätit för dålig mellis etc. Sötsuget och framförallt chokladsuget är knappt här.
  Träningen gör mig så gott både i kroppen och i huvudet. Kroppen känns fastare och jag sjunker sakta men säkert i vikt. Och jag inser nu att det få ta den tid det tar. Tack!!!!

 7. Marlene har sagt:

  Du får mig att känna mig hoppfull istället för att känna mig misslyckad och det tackar jag för! Det är en av anledningarna till att jag vill fortsätta.

 8. Marika har sagt:

  Att anlita Caroline som PT är det bästa jag har gjort. Mår så mycket bättre, ser och känner verkligen resultat på kroppen. Plus att hon tar hänsyn till saker man inte tycker om att äta eller göra och hon kommer alltid med peppande kommentarer vilket kan behövas ibland. Har fått lära mig så mycket om kost och träning och jag kommer definitivt anlita henne igen om jag behöver hjälp.

 9. Caro har sagt:

  Jag tränade med Caroline i 16 veckor. Innan jag började träna med henne trodde jag att jag åt rätt så bra och tränade helt okej. Jag trodde att jag inte behövde så mycket hjälp med kosten, men att jag framför allt behövde lite nya tips and tricks för träningen för att motivera mig på nytt.
  Caroline har dock hjälpt mig att förstå att min kost var mycket mindre strukturerad och nyttig än vad jag trodde. Jag hade egentligen ingen bra koll alls, inser jag nu. Hon har hjälpt mig att ändra mitt sätt att tänka när det gäller allt kring kost, innehåll, portionsstorlek, antal måltider om dag, osv, osv. Detta har egentligen blivit den störste förändringen i min vardag!
  När det gäller träningen har Caroline hjälpt mig att få mer förståelse för hur man bygger upp ett bra träningsschema som är anpassad efter de målen man vill uppnå. Resultatmässigt känner jag mig mycket starkare och mer energisk än vad jag gjorde innan dessa 16 veckor. Dessutom har jag gått ner i vikt, tappat cm kring midjan och mår bättre helt enkelt.
  Jag kan verkligen rekommendera Caroline som PT!

 10. Linn har sagt:

  Matvanorna har gjort att jag mår bättre och kan prestera bättre. Jag har förstått att kroppen är mitt verktyg och lockas inte längre av “lördag hela veckan”. Innan såg jag mat som en belöning, numera gäller “mat för resultat”. Jag vet också hur en välkomponerat måltid ser ut och vad som är rimliga portionsmängder för mig. Dessutom har att titta efter råvaror, salt och socker i innehållsförteckningar blivit till en självklarhet.

  Jag har fått starkare ben, rygg och mage samt plattare mage. Totalt sett orkar jag fler repitioner på jämnare maxnivå. Jag har fått större förståelse för hur muskelgrupper påverkar varandra i övningar. Innan orkade jag bara springa 1.5 km, numera orkar jag 3.2 km med dessutom högre tempo än förut. Idag känner jag i kroppen att jag vill träna och förstår verkligen att varje träningspass gör skillnad.

  Till sist så är planering, prioritering och tidsmedvetenhet det viktigaste jag tar med mig. De påverkar träning och kost hela tiden. Jag förstår nu att dessa är grundpelarna i ett sundare, aktivare och roligare liv!
  Tack för allt Caroline!! Detta varit livsförändrande för mig.

 11. Emma har sagt:

  Först vill jag börja med att säga hur glad jag är att jag investerade i mig själv genom att kontakta dig! Mycket av det material du har skickat har väckt mycket tankar och funderingar som jag tar med mig nu när jag fortsätter mot mina mål på egen hand.

  Det har varit 4 intensiva veckor med riktigt bra träning och god mat. Träningsupplägget känns klockrent och kosttänket har fungerat ypperligt.

  När min träningsperiod med dig började vägde och mätte jag mig, och det är riktigt peppande att veta att jag på bara fyra veckor har gått ner 3,8 kg och runt midjan minskat 8 cm (nu har man ju lite extra att ta just runt där i och med graviditeten, men ändå!!!).

  Jag känner mig supernöjd med hela perioden och som det är just nu tänker jag att jag ska köra en ny period med dig när jag börjar jobba igen. Jag tackar än en gång så mycket för det stöd du har gett mig!

 12. Alexandra har sagt:

  Nu är träningsperioden över och jag vill säga att jag har lärt mig mycket på så kort tid. Jag har alltid haft problem med sötsuget, alltid jojo bantat. Alltid haft bråttom med att både gå ner i vikt och få snabba resultat. Jag är glad att jag valde dig, det har känts både tryggt och säkert. Lärt mig mycket gällande kosten och planering. Träningen har blivit så mycket roligare än innan. Tack så mycket för allt.

 13. Nathalie har sagt:

  Vill bara tacka för bra assistans och god återkoppling under den här månaden. Jag känner att både programmen och vägledningen med kost har varit supernyttig och inspirerande. Känns sunt och välbalanserat och befriande fritt från all kost och tränings hysteri som finns idag med konstiga dyra dieter och super-program. 
  Nått man kan implementera i sin vanliga livsstil.  Jag hoppas att kunna tuta och köra med dina övningar ett tag till. Det är inte omöjligt att du hör från mig i slutet på året igen då det är dags att komma i mamma-shape efter att bebisen har kommit.

 14. Andrea har sagt:

  Jag vill till att börja med tacka dig från botten av mitt hjärta för all pepp, inspiration och lärdom som du givit mig de här veckorna. När jag skrev till dig för 2 månader sedan var jag i en rejäl träningssvacka som jag inte kunde ta mig ut från. Nu känner jag mig starkare och otroligt motiverad att fortsätta på denna resa. Jag ska fortsätta att använda mig av dina veckoprogram och kombinera dem lite i framtiden när det andra veckoprogrammet sitter bättre.

  Jag fortsätter även med kosten utifrån din kostsida och recept. Nu när jag ungefär vet om hur tallrikarna ska formas känner jag mig inte lika bunden till recepten utan försöker göra mina egna recept baserat på de råvaror som du tipsat om. Mat är ju min passion så det är väldigt roligt för mig att fortsätta experimentera med maten.

  När det gäller mina mål så känner jag att jag sakta men säkert håller på att nå dem. Jag har gått ner lite i vikt men framför allt känner jag att kroppen har blivit fastare vilket känns skönt. Det som känns allra bäst är att jag orkar mycket mer idag än vad jag gjorde för 2 månader sedan. Jag kommer ihåg hur svår det var med vissa övningar första passet som jag gjorde och idag går det som smort. Jag känner mig även starkare, framför allt i ryggen vilket var mitt problem.

  Så återigen, tusen tack för all hjälp. Jag kommer med glädje att fortsätta denna resa i din anda.

 15. Jessica har sagt:

  Jag tycker att det har varit lärorik och spännande med kost- och träningsschema. Jag har lärt mig mycket om vilken mat som kroppen behöver och jag har tränat träningspass som jag annars aldrig hade gjort. Jag både känner och ser skillnad på kroppen, jag har ökat många av vikterna på gymmet. Min ork är bättre och jag får mer gjort nu än vad jag fick förut. Det har varit lättare än vad jag trodde och det är så skönt att slippa det onödiga sockret. Det ska bli roligt att fortsätta på egna ben och jag lär mig massor hela tiden. Det är nu den riktiga resan startar och det ska bli kul att se hur kroppen svarar. Tack så jättemycket för denna tiden!

 16. Marie har sagt:

  Jag har precis avslutat fyra veckors individuell coachning. Jag kan verkligen rekommendera Caroline! Hon är väldigt kunnig, peppande utan att komma med pekpinnar och ger hela tiden tänkvärd feed back. Jag har försökt bli ”nyttig” massor med gånger, men för första gången känns det som om jag gjort en långvarig förändring. Varmt tack Caroline!

 17. Desirée har sagt:

  Jag har kört 4 veckor med Caroline och känner mig väldigt nöjd! Innan har jag varit väldigt dålig med att äta mellanmål och inte riktigt tänkt på hur mycket protein det tex är i en måltid. Med hjälp av henne har jag nu börjat äta var tredje timme och tänker på vad jag stoppar i mig, och jag känner stor skillnad, piggare, och framförallt är det väldigt stor skillnad under mina träningspass! Jag orkar såå mycket mer än jag gjorde tidigare och träningen känns mer rolig och utmanande!
  Så stort tack Caroline! Din kontakt online och dina snabba svar på frågor osv har varit till stor hjälp!
  Rekommenderas varmt! 🙂

 18. Åsa har sagt:

  Jag är verkligen så nöjd och tacksam för att jag tog steget och kontaktade PT. Caroline för 12 veckor sedan. Min kropp har under dessa veckor blivit betydligt starkare och uthålligare.
  Caroline har hjälpt mig att få tillbaka träningsmotivationen igen. Mitt veckotränings schema var specialanpassat efter min förmåga och mina önskningar och alla övningar är lagom utmanande och varierande så att de bli roliga att utföra.
  Min kosthållning har blivit så mycket bättre med Carolins hjälp, innan slarvade jag med måltider och åt mycket smörgåsar och sötsaker.
  Men genom all kunskap och verktyg jag fått från Caroline så äter jag idag regelbundna måltider varpå mitt blodsocker ligger på en jämn nivå och det gör att jag mår betydligt bättre och känner mig piggare.
  Caroline har varit ett stort stöd under dessa veckor, hon har peppat och stöttat i stunder av motgångar utan pekfingrar.
  Jag kan verkligen rekommendera Caroline till dig som behöver hjälp med kost och träning.

 19. Kan varmt rekommendera Caroline som PT online!! Det var superbra, både träningen och kosten! Hon lägger upp programmet så det passar in i vardagen och anpassar verkligen så man kan få det att fungera! Jag fick träningsprogram som passade mig jättebra, utmanande, roliga och har gett otroligt bra resultat!! Jag har ’format om’ min kropp en hel del på de 4-veckors individuell PT-online! Jag tänker snart ta en ny omgång för att få ännu mer pepp och support!! Tack Caroline, du är grym på att få andra att bli grymma!!

 20. Katarina har sagt:

  Jag har anlitat Caroline i två 4-veckors perioder och har gått ut varje period betydligt mer inspirerad och framförallt kunnig än vid början. Caroline erbjuder en enorm kunskapsbank – både via siten samt via den personliga kontakten. Jag måste säga att jag är imponerad av den snabba svarstiden och servicen på tillgänglighet från Carolines sida. Både träningsprogram och kostprogramen är uppskattade från min sida och man får mycket tips och trix för att verkligen lyckas med sin satsning. Jag har blivit piggare, mer alert och gladare helt enkelt, kläderna sitter lösare och jag är betydligt mer medveten om vad jag väljer att äta. Samtidigt har jag fått en massa bra tankevägar att ta till när motivationen och viljan sviktar.

  Jag kommer med alla sannolikhet anlita Caroline igen när det är dags för mig att ta nästa steg i min satsning. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster!

  Stort tack till dig Caroline!

 21. Andrea har sagt:

  Jag har nu inne i min sjätte vecka med Caroline som PT. Jag har fått den kickstart som jag behövde för att komma igång med min träning igen. Caroline hjälper dig med att sätta upp veckoträningsscheman som är speciellt anpassade efter dina önskemål och förmågor.

  Jag har även fått daglig feedback på vad jag gör bra, vad jag kan förbättra och hur jag kan utvecklas såväl inom kost och träning. Det känns även skönt att ha någon att rapportera till varje dag, då känner man sig mer motiverad till att göra bra ifrån sig.

  Jag rekommenderar verkligen Caroline som online PT, och speciellt för alla er som har tappat motivationen till träning och som behöver en knuff i rätt riktning.

 22. Nana har sagt:

  Caroline har utformat träningen utifrån mina önskemål. Jag ville gärna träna 3-4gånger i veckan i hemmet och fick då passande pass som tränade både min styrka och kondition. Min motivation varierade från dag till dag och då var det skönt att Caroline peppade mig! Jag har nu utifrån Carolines råd börjat äta mellanmål vilket gör att mitt sötsug minskar rejält.

 23. Emelie har sagt:

  Vill bara säga tack och att detta har varit väldigt bra för mig. Under en månad har jag fått rutin på träning och väldigt bra vardagskost där jag äter regelbundet. Jag tycker det är kul att träna och framförallt prioriterar det och känner att jag mår bättre.

  Jag har också gått ner 4,7 kg vilket känns skönt och jag känner mig lite smidigare.. Tack för denna tid!

 24. Annika H har sagt:

  Jag har inte ätit dåligt innan men på tok för lite varierat inser jag nu, efter 4 veckors individuell träning kantat med livets upp och ner är rutinerna för en vardag med träning skapad. Goda matvanor och flera kilon ner, tack för mitt nya sätt att tänka 🙂 Återkommer!

 25. Emma har sagt:

  Jag är väldigt nöjd och framförallt glad att jag hittade hit till Caroline. Jag köpte 4v just för att jag behövde en kickstart och professionella råd om kost och träningsupplägg.
  Varför jag valde PT online var bl a för att jag har ett fullspäckat schema både privat och arbetsmässigt, jag behövde något som jag kunde nå vart jag än var, och inte vara bunden till en specifik lokal.
  Även nu fick Caroline ”jobba” för att jag skulle inse och förstå hur man prioriterar sin tid, men jag är tacksam för att hon la ner den tiden på mig. Det hjälpte mycket.
  Något som fastnat hos mig är det Caroline sa då jag klagade över att jag tyckte maten var så ”tråkig”, hon sa något i stil med att ”maten ska inte vara rolig för dig just nu, du får hitta något annat i livet som du tycker är roligt”. Poängen var att jag insåg att jag tänkte helt fel, varför var det viktigt för mig att maten behövde vara en ”rolig del”? Det som är roligt egentligen är ju att jag får en starkare och friskare kropp som jag trivs med.
  Summa summarum, Caroline är ärlig och det nästan är läskigt hur hon träffar mitt i prick på hur tankeprocesserna går. Caroline får en att tänka mer på det mänskliga beteendet och inte bara ”gör så här annars får du inget resultat”. För att kunna göra en långsiktig förändring så behöver man ju gå igenom sina (o)vanor och beteenden.
  Jag är tacksam över att jag fått denna insikt. Nu ska jag försöka mig på att träna vidare på det schema som jag fått och att äta sunt. Är det så att jag behöver lite Caroline-pepp så skulle jag aldrig tveka på att köra ett till program.
  Tack!!

 26. Marie har sagt:

  Tack för bra träningspass, passar mig bra. Bra övningar och i mitt “tillstånd” helt på rätt nivå. Känns som att du förstår hur det är att vara helt otränad och “gammal”. Dvs hur gå från det otränade tillståndet till något bättre, i rätt takt. Upplever ofta att mycket träning annars är för tuff ifall man inte har tränat på ett tag och är lite äldre och med en del skador i bagaget. Också bra instruktionsfilmer. Känner mig pepp!

 27. Angela har sagt:

  För mig har träningen med Caroline (PT-online individuellt) varit toppen.

  Jag har länge vetat att jag ätit för lite riktig mat och för mycket skit och trodde inte det skulle vara såhär enkelt att få ordning på sötsuget.

  Visst har jag fortfarande stunder då jag är sugen på något sött, men jag börjar lära mig att göra medvetna val och vräker inte i mig godis längre.

  Caroline har länge varit en förebild för mig, just därför att hon har ett sunt förhållningssätt till både kost och träning, något jag sakta men säkert också håller på att lära mig.

  De största märkbara skillnaderna för mig har varit att jag snabbt byggt upp styrka, exempelvis i min rygg som jag ofta haft ont i. Carolines övningar gör att jag sällan känner av värken nuförtiden.

  En annan skillnad är att jag faktiskt håller mig mätt, slipper strul med både blodsocker och koncentration.

  Jag har en bit kvar för att nå mina mål så jag har valt att prova ett par veckor ensam men det som varit av betydelse i början av en sådan här stor förändring är den personliga kontakten med Caroline.

  Att få massa bra vägledning när man jobbar med den mentala biten för den hade jag inte fixat själv

  Vad jag än frågat om kring kosten så har jag fått ordentliga svar och om jag har behövt byta ut övningar har jag fått det med och Caroline är duktig på att vara flexibel och styra om när man behöver ändringar.

  Rekommenderar alla som har problem med småätande eller känner att de redan testat allt att faktiskt prova detta.
  Värt varenda krona.

  Mitt nya mål är att köra några veckor på egen hand, sedan kommer jag använda Caroline igen för nya roliga program.

  Kanonduktig och seriös PT-onlinetjänst.

 28. Anna har sagt:

  Caroline är väldigt duktig! Även om man tror att man har läst på allt och kan det mesta, så är det toppen att hon svara på frågor, rättar till minsta missuppfattning man har och korrigerar så att man kan göra och äta helt rätt. Hon ger roliga övningar och är supersnabb när man önskar något nytt eller små förändringar. Jag körde med henne i en månad nu och har verkligen kommit igång ordentligt med träningen. Jag blir oerhört motiverad av att Caroline svarar på alla frågor och kommenterar de rapporter jag skriver, och nu när vi är färdiga (för denna gången) så är det ledsamt att inte kunna få den återkopplingen längre. Hon är helt suverän både när det gäller feedback och förståelse för just mina behov! Stort tack! Jag återkommer när jag behöver nya tips och ny motivation!

 29. Cecilia har sagt:

  Jag kan varmt rekommendera personlig träning med Caroline. Jag har kört 8 veckors individuell träning. Känner mig starkare i kroppen. Kosten har varit en aha-upplevelse för mig över hur bra man kan må om man äter balanserat och i mitt fall mer mat.

 30. Karin har sagt:

  Det har varit en fantastisk resa med Caroline. Mat övningar och pepp har passat utmärkt. När man ibland tappat sugen har det inte kommit några pekpinnar utan positiva förslag på hur jag ska jobba vidare och beröm över det som funkat. Kommer absolut hoppa på en period till även om den kanske inte kommer i direkt anslutning till den första. Stort tack för hjälpen att starta resan för att må bättre.

 31. Matilda har sagt:

  8v med Caroline som PT-online har gjort att jag hittat motivationen till att börja träna igen. Passen är lätta och ligger på en bra nivå. Skönt att man kan göra dem hemma i vardagsrummet.
  Alltid snabb på att svara när man undrar något.
  Kostmässigt så var det enkla recept som gav mig inspiration till att ändra mina matvanor och tänka två gånger innan jag stoppar i mig något.
  Jag kan varmt rekommendera Caroline 🙂

 32. Mia har sagt:

  Efter att jag fött mitt fjärde barn kände jag behov av professionellt stöd för att komma i form igen. Jag har nu avslutat fyra veckor PT-online med Caroline och är supernöjd! MItt mål var bland annat att få ett långsiktigt och hållbart tänk kring kost och träningsrutiner. Caroline har verkligen hjälpt mig med det och jag känner mig redan starkare både fysisk och psykiskt. Dessutom har jag som bonus minskat i både centimeter och kilon. : ) Kan varmt rekommendera Caroline som PT!

 33. Lina har sagt:

  Jag har precis avslutat 4 veckor med individuell PT-online. Är jättenöjd! 🙂 Mitt mål var att komma igång med träningen och att få till ett mer medvetet ätande och där har jag lyckats – mycket tack vare Caroline! Det bästa med det här programmet har varit alla mail med tips, pepp och ”uppdrag” som kommit som brev på posten precis när man har behövt dem som mest. Jag har undrat flera gånger om hon kan läsa mina tankar, haha, men förstår såklart att det beror på att hon är erfaren och vet hur de flesta människor fungerar när de gör en sån här förändring i livet.

 34. Lena har sagt:

  Har snart avslutat 8 v med Caroline som PT och det har varit jättebra veckor. Hos Caroline får man mkt bra träningsprogram som är korta, tuffa och effektiva. Hon gör om dem om de inte riktigt passar en själv och man kan få helt nya pass vid behov. Kostplanen är jättebra och man lär sig att äta ofta och rätt. Man får väldigt snabbt svar/feedback och även peppning och tips på mailen. Jag rekommenderar Caroline som PT för den som vill ha effektiva träningsprogram, vettigt mattänk och en långsiktig förändring i sitt liv 🙂

 35. Tove har sagt:

  Har precis avslutat 4 veckor PT-online och är jättenöjd! Jag har fått mängder med tips och idéer, en vettig kostplan som i princip innebär att jag aldrig gått hungrig och därmed ganska enkelt låtit bli att småäta och paniklöst min hunger. Men framförallt har jag fått roliga och utmanande träningspass med stor variation och utifrån mina behov och önskemål! Kommer absolut vända mig till Caroline igen om jag tappar sugen igen eller behöver mer pepp! 🙂

 36. Yvonne har sagt:

  Jag kan varmt rekommendera Caroline som PT.
  Jag anmälde mig till 4 veckors programmet då jag tappat motivationen för träningen trots att jag tränat en hel del tidigare. Jag bestämde mig för att då ta kontakt med Caroline för att jag behövde få en kickstart på motivationen, hon är verkligen toppen bra. Superduktig och kunnig på det hon gör. Mycket bra träningsupplägg och kostrådgivning och att hon var lättillgänglig för att peppa och svara på frågor. Självklart kommer jag ta hjälp av henne igen om jag behöver väcka motivationen till liv igen.

 37. Marie har sagt:

  Vill tacka för alla goda råd, tips och framför allt bra övningar. Kommer att köra på med dessa pass nu och lägga till allt eftersom jag känner mig starkare.
  Fyra veckor med din hjälp har verkligen fått mig att komma igång och motivationen att fortsätta.
  Har även börjat tänka mer på VAD jag stoppar i mig. Jag ger dig högsta betyg som coach och tränare.
  Varmaste hälsningar från ett soligt Frankrike

 38. Monica har sagt:

  Caroline har varit en fantastisk bra PT för mig. Jag har länge velat få stopp på mitt små ätande hela dagarna och sockersug, och det har Caroline lärt mig och hantera genom medvetet ätande.
  Lärt mig mycket om träning och hur viktig tekniken är i träningen.
  Tack Caroline, jag har varit hos dig i 3 omgångar nu och jag kommer säkerligen tillbaka för mer pepptalk och tips. =)

 39. Cecilia har sagt:

  Hej, jag fick verkligen motivation och kick av Tabata fem dagar, dagarna gick undan men tillräckligt för att jag själv har börjat tänka och verkligen nyttja mina dagar fullt ut, himla bra! Jag rekommenderar verkligen detta om man tappat motivation och glömt lite bort sig själv, för hur man än vänder och vrider på saker och ting så behöver man själv må bra för att kunna få andra att må bättre!!

 40. Angela har sagt:

  Vill tacka dig för att du hjälpt mig att komma igång med träningen och för att du fått mig att tycka det är roligt att träna igen!! Passen jag fått har varit jättebra då de är roliga, utmanande och för varje pass känner jag att jag når mina mål som är att bli starkare och leva mer hälsosamt.

  Jag har även insett att kosten är en väldigt viktig del och spelar en stor roll. Jag har blivit mer medveten om vad jag stoppar i mig och försöker äta hälsosamt. Det skulle kunna gå bättre men även om kosten inte sitter till 100% än så lever jag mer hälsosamt än innan jag började träna med dig och det går framåt.

  Tack så mycket för din feedback som jag fått! Det har hjälpt mig att utvecklas och se vad jag kunnat bli bättre på samt vad jag bör jobba mer med.

  Återigen, tack så mycket! Personlig träning online tycker jag har varit väldigt bra då jag kunnat anpassa träningen efter mitt schema men samtidigt fått träningsprogram, tips och råd som passar just mig. 🙂

 41. Camilla har sagt:

  Caroline har verkligen hjälpt mej på vägen. Jag förstod inte hur viktig kosten var för mitt välbefinnande men detta har Caroline verkligen visat. Här gäller inte att späka sig utan oj vad jag äter men rätt saker.
  Caroline peppar på ett positivt och personligt vis jag förstår inte hur hon kan veta när dipparna kommer men då kommer ett mail häng i tappa inte sugen du är bäst.
  Tack för denna tid den har gett mej så mycket.

 42. Elin har sagt:

  Att köpa tjänsten PT-online 8v och därmed få peppen och kunskapen från Caroline var precis den spark i baken som jag behövde! Har alltid gillat att träna men med två små barn och allt vad det innebär glömde jag bort mig själv. Jag glömde bort hur bra jag mår när jag rör mig och hur mycket gladare jag blir. Jag kände mig trött, sliten och svag. Men efter 5 veckor känner jag mig så mycket starkare och den tid jag lägger ner på detta är en investering i mig själv och framförallt för min familj. En piggare och gladare mamma uppskattas av alla familjemedlemmar. Denna nya aktiva livsstil tänker jag behålla. En mening som Caroline skrev fastnade verkligen ” energi= inget man har, det skapar man!
  Jag kan varmt rekommendera Caroline, hon är en engagerad PT om du är det. Så ta chansen att skapa lite Energi och köp pt-online.//Elin

 43. Anna-Karin har sagt:

  Stort tack för all hjälp och all pepp! Jag märker verkligen resultat. Idag var första gången på flera månader som jag kände mig nöjd med min kropp. Det är en bit kvar men det känns som att jag har kommit en bit på vägen. Jag äter bättre och mer varierat och jag har kommit igång med styrketräningen igen.
  Återigen, stort tack! Du är toppen!!!

 44. Anna har sagt:

  Så glad att jag tog beslutet att anlita Caroline, jag har återfått träningsglädjen. Passen har varit anpassade efter mig, varierade pass, lagom långa, tuffa men roliga och det fungerar att få in i vardagen. Kosttänket också bra och lätt. Inga svårigheter att anpassa till livet och familjen, vi äter alla samma mat. Kanon service med snabb feedback och pepp. Rekommenderar Caroline till alla som vill få en sund inställning och bra vanor med träning och mat!

 45. Charlotte H har sagt:

  Efter 8 veckor har det hänt mycket. Jag har kommit tillbaks till mitt gamla jag som det var innan graviditet! Jag är sååå nöjd med min prestation de här veckorna – jag slutförde det verkligen och körde alla pass och slarvade extremt sällan med kosten.
  Jag är också så glad att jag valde att köra detta race tillsammans med just dig; det är den överlägset bästa investering jag gjort i mig själv!
  Det var ett så bra träningsupplägg du gjorde och du hjälpte mig verkligen när jag behövde det. Jag är djupt imponerad av ditt engagemang och kunnande.
  Varje inlägg jag gjorde fick ett bra svar. Jag fick nya program att använda kontinuerligt när jag behövde och jag fick den pepp och uppmuntran som behövdes.
  Något jag inte räknat med att få ut så mycket av innan jag började köra var kosten; jag tänkte att jaja – det är väl inte sååå noga – jag vill mest träna och inte tänka så mycket på det. Men kosttänket var minst lika givande som träningsupplägget! Jag tyckte redan att jag åt bra, men det gav mig verktyg och insikter för resten av livet.
  För mig var det ett vinnande koncept som redan blivit till en del av en livsstil. All information om mentalt tänk och kost på hemsidan var jättebra och visar verkligen att du vet vad du pratar om.
  Tack Caroline för att du hjälpte mig igenom denna resa! Jag är supernöjd. Heja oss! 🙂

 46. Jag vill verkligen tacka Caroline för mina 4 PT veckor. Det har varit utmanande och jätteroligt. Jag gillar upplägget med PT online och den dagliga responsen med de raka, tydliga och vettiga råd om kost och träning jag fått. Jag har lärt mig mycket och detta har varit en investering i välmående för både kropp och själ! Gillar det kostupplägg jag har nu som är en mix mellan våra två kostideer. Jag mår bra av de kolhydrater jag infört och gillar att äta mellanmål samtidigt som jag mår utmärkt av att hålla nere mejerier, socker och gluten. Jag gillar Carolines sunda tänk kring kost och träning och tycker det är super att hon varken kräver in bilder, mått eller vikt för analys som är fallet på en del andra snarlika tjänster. Jag älskar mina pass och kör dem även efter att mina 4 PT veckor avslutats. Caroline har utformat pass med stor variation och i lagom längd så att jag håller motivationen uppe och känner att jag vill göra dem igen. Det är nu ca 7 veckor sedan jag började och ett av de roligaste resultaten hittills är att min värk i ländrygg och axlar efter senaste graviditeten är borta och att jag känner mig så väldigt mycket mer stark och stabil i kroppen. Superkul! Kommer definitivt anlita Caroline igen när jag önskar nya utmaningar!!

 47. Har precis avslutat 4-veckors pt-online med Caroline och är precis som alla andra här jättenöjd! Behövde träningsinspiration och motivation igen men fick så mycket mer; kosttänk, recept, en himla massa pepp och de där tipsen och trixen för att få till det. Kanon, jag skulle rekommendera detta till alla, och framför allt till mammor som har svårt att få ihop det, eller kanske har fått barn de senaste åren. Mammakroppen är ju lite komplex efter en graviditet, och det känns som om Caroline har bra koll på.

 48. Carina har sagt:

  Har nu kört 4 veckor med med PT Carolines program och känner att äntligen kan man känna sig trygg i sin träning och mathållning. Har tränat flera dagar i veckan tidigare men aldrig vetat om man gjort rätt grejer för just mig. Maten tycks man också ha gjort rätt, men det visade sig att man åt för lite helt enkelt. Kilona ha inte precis rasat men jag känner hur mycket starkare jag blivit i kroppen och framförallt börjar stelheten i kroppen minska betydligt. Sedan denna snabba respons man fick på sina funderingar är helt oslagbart å framförallt hennes personliga engagemang som får en att känna sig väl omhändertagen. Är så glad att jag hittade just dig Caroline på ett så välfyllt internet av Online PT:s.

 49. Ewa har sagt:

  Har varit med Caroline 2 ggr både tabata och boll, läser mycket i hennes texter.
  Kostsidan är jättebra just att lägga upp 5-6 mål/dag är jättebra (och inga förbud).
  (Har försökt gå efter LCHF att äta 2 ggr/dag men funkar inte, annars är deras mat jättegod.)
  Så jag REKOMMENDERAR att ha Caroline som PT ett tag.
  Ewa

 50. Emma har sagt:

  Att ta del av något av Carolines program är den bästa investeringen man kan göra åt sig själv. Jag har tränat för Caroline för något år sen, men med hennes nya sajt blir upplägget ännu bättre än tidigare.

  På ens personliga sida kan man hitta allt från sina träningsprogram, kostupplägg till massor av intressanta artiklar. Det finns så mycket att läsa som kommer ge dig en bättre förståelse över allt som har med träning, kost, muskelbyggning och viktminskning mm att göra. Finns det några frågor eller funderingar finns Caroline alltid ett mail bort.

  Jag har både haft Pt- online i 8 veckor (för något år sen) samt precis kört 5-dagars utmaning. Beroende hur mycket tid man behöver med Caroline är de båda programmen väldigt bra! Det jag gillade med 5- dagars utmaning är att man fick en riktig kickstart, och bra stöd under de första tuffa dagarna. Träningen som under de fem dagarna består av olika typer av tabata är tuffa men samtidigt jätteroliga. 20 min/dag är allt som behövs och du kommer vara svettig redan efter första rundan. Varierande övningar gör även att man inte tröttar på träningen lika snabbt!

  Under de fem dagarna får man även via mail peppning och olika värdefulla tips på saker att tänka på. Detta var för mig väldigt bra! Jag uppskattar även att man har tillgång till ens tränings- och kostprogram även efter ens program är slut.

  Oavsett vilket program man väljer kan jag verkligen rekommendera pt- online hos Caroline!

  Caroline fick mig att tro på mig själv och min egen förmåga igen. Jag är så tacksam och glad för allt hon lärt mig inom träning, kost och mig själv.

 51. Veronica A har sagt:

  De här 12 veckorna har varit otroligt givande och bra för mig. Jag har fått en helt ny styrka och ork i kroppen, och jag är mycket nöjd med hur den ser ut också. Jag gillar verkligen ”hållbarheten” i både träningen och kosten. Jag kommer definitivt att fortsätta med den här kosten och träningsupplägget, jag mår så himla bra av det. De mål jag satte upp för perioden har jag nått och jag känner mig mycket motiverad att fortsätta träna.
  Mitt viktmål nådde jag ganska tidigt, men jag har gått upp något kilo igen efter att jag slutade amma för några veckor sedan (trots att jag visste om det och försökte förhindra att det hände). Däremot ser jag ju att det har hänt så mycket med min kropp, jag har ju fått muskler! Så även ifall jag väger något kilo mer än målet så ser jag betydligt slankare och mer vältränad ut än när jag vägde samma sak fast otränad. Vilket har fått mig att inse att vågen inte ska få styra hur nöjd jag är. För jag är verkligen nöjd. Och jag får verkligen tacka för de här veckorna!
  Du är verkligen så duktig och proffsig! Du har pushat, peppat och stöttat när det behövts och gjort träningsprogram som passar mig superbra. Jag har äntligen fått den röda tråden och helhetstänket i min träning som jag saknat tidigare. Och vilken skillnad det är! Både i resultat och i motivation. Vi kommer säkert ”ses” igen. Nu tränar jag lite på egen hand och ser vart det tar mig. Hej så länge och stort tack! (och lycka till själv med din resa tillbaka efter tredje barnet, imponerande).
  Kram Veronica

 52. Ann-Sofie M har sagt:

  Nu har det gått 2 veckor sen jag avslutade min träningsmånad med Caroline.
  Jag har givetvis fortsatt träna men haft lite uppehåll just med hennes pass. Imorse körde jag dock ett triset, det kändes direkt att man haft uppehåll. Speciellt benböjen gjorde sig påminda om avsaknaden av träning. 🙂

  Jag har blivit så mkt starkare i kroppen o fått bättre hållning, även i de moment som kräver lite extra i mitt jobb.

  Jag har lärt mig äta bättre även om jag bara är i början på det hela o långt ifrån fullärd. Precis som många andra, har jag ätit alldeles för lite protein. Carolines ord ligger i bakhuvudet hela tiden när jag handlar, mkt bra. 🙂

  Nu är det sommar vilket innebär massa jobb o semester, träningsanläggningen här stänger snart så det blir att jag använder mig av de pass Caroline gav mig. Funderade redan på det i början men har nu bestämt mig på för att köra en kickoff efter semestern genom att ta en fortsättningsperiod.

  Trevlig sommar på er o framförallt dig, Caroline 🙂

 53. Stina M har sagt:

  Har nyss avslutat en 6-veckors pt-online-period med Caroline. Jag har tidigare tränat utan kunskap. Caroline har hjälpt mig att sätta ihop träningspass som passar mina förutsättningar och mål. Nu vet jag vilka övningar jag ska fokusera på i framtiden. Caroline har även hjälpt mig med kosten. Jag är en godisråtta ut i fingerspetsarna, men med rätt kost är det inga problem att hålla sockersuget borta. Mitt mål med de här 6 veckorna var inte att gå ner i vikt utan snarare att forma kroppen, med fokus på rumpa o mage. Jag är en god bit på väg! Caroline har verkligen peppat mig! Hon har suttit med på mina axlar när jag handlat, tränat, och ätit 😉 Jag har levt mig in i detta ”uppdrag” trots förkylningar , jobb, och småbarn. Det går, nu kör jag vidare! Tack!

 54. Erika S har sagt:

  Har precis avslutat 12 veckors PT-online och är supernöjd! Jag har tidigare tränat med olika personliga tränare live men dels passar det mig bättre att inte ha bokade tider utan att jag kan träna när jag har tid och dels har tiden med Caroline gett en mycket bättre helhetsbild av träning och kost som en del av livet. Jag tyckte att jag kunde mycket om träning och kost innan och förväntade mig mest lite nya idéer och bättre struktur avseende träningen. Jag har dock lärt mig massor och har nu kommit in i ett nytt sätt att tänka och leva som känns långsiktigt hållbart. Träningsprogrammen är roliga och tidseffektiva och Caroline har alltid svarat snabbt och tydligt på mina frågor.

 55. Anna har sagt:

  Tack så jätte mycket för 5 toppen dagar!!Jätte bra mat har kommit på att jag äter alldeles för lite protein. Suget efter skräp mat har jag knappt haft. Tar det lite lugn i morgon för det känns rätt bra i kroppen!! På måndag kör jag igen! Kan varmt rekommendera Caroline!!

 56. Mia har sagt:

  Tiden går fort när man har roligt! 🙂 Jag kan varmt rekommendera Caroline till er som funderar på att ge PT-online en chans.
  Redan efter två veckor känner jag att jag fått otroligt mycket kunskap.
  Jag har fått varierande, roliga och utmanande träningsprogram och det har varit fantastiskt snabb feedback. Om jag inte har förstått eller känt att jag vill byta ut nåt så har jag snabbt fått svar och nya alternativa övningar.
  Utöver det så har jag kikat mycket på alla övningar och förklaringar på gymglam-banken vilket är en fantastiskt bra sida!
  Kostschemat är toppen. Jag upplever att jag får äta hur mycket som helst, vilket jag inte är van med! Och det märks skillnad på gymmet, jag orkar mycket mer nu när jag äter mer. Mer av rätt sorts mat ska väl tilläggas.
  Jag känner mig piggare gladare och starkare.
  Jag ser fram emot att sakta men säkert göra en livslång förändring i mitt liv, där jag utan tvekan kommer att behålla mitt nya tänk med mat och träning. 🙂

  Tack Caroline för peppande program och otroligt bra PT-service! 🙂

 57. Ingeli K har sagt:

  Jag har nu kört ett 4-veckors program med Caroline och är supernöjd med upplägget. Bra kostråd som är enkla att följa och mycket roliga och varierande träningsprogram som ger mersmak. Mitt mål var att få igång en regelbunden träning och få mer kunskap kring kosten. Jag har inga viktproblem men anser att det ändå är viktigt med träning och kost. Caroline har hjälp igång mig och nu 5:e veckan har jag redan fått in träning i vardagsschemat och njuter av det. Dessutom har jag nu full koll på hur jag ska äta för att orka både jobba, träna och umgås med familjen. Jag är supernöjd och kommer nu träna på egen hand ett par månader för att sedan köra några veckors PT-online igen. Kan verkligen rekommendera att prova Caroline som PT, det ger resultat.

 58. Amanda E har sagt:

  Efter två veckor med Carolines fantastiska tränings och kostschema så är motivationen på max och förändringar har redan börjat ske. Jag har börjat skala lite fett här och där och mer lär det bli! Nu kör jag hårt på Carolines schema och jag ska nå mitt mål! Jag rekommenderar verkligen Caroline, så till er som tvekar, anlita henne direkt!!

 59. Sandra har sagt:

  Har precis avslutat två veckor med Caroline som PT-online. Jag är super nöjd, inga konstigheter. Tydliga beskrivningar av alla övningar, inget som kan missförstås. Mycket och bra info om både mat och träning. De här två veckorna har varit en kick start för mig och jag kommer komma tillbaka igen för en längre period när jag tränat ett tag på egen hand. Funderar du på PT online så välj Caroline utan att tveka, tydliga beskrivningar av övningar, tydlig info om kosten, snabba svar på frågor.

 60. Eva B har sagt:

  Jag är jätte glad för att jag valde och vågade satsa på Caroline som PT online. Med två barn på 10 år som själva är träningsaktiva med skjuts hit och dit och ett yrke där jag själv är resande så har Caroline väglett mig med en personlig tränings -och kostplan utifrån mina egna förutsättningar. Jag har aldrig gillat eller lyckats med dieter tidigare och jag har haft väldigt svårt att hitta tid för gymmet. Nu har jag en kostplan som innebär att jag äter sunt, känner mig friskare och piggare och jag har fått träningsprogram som jag kan köra hemma eller där jag befinner mig. Min målsättning var att stärka kroppen, vilket jag också gjort och som bonus har jag blivit slankare och fastare och jag mår great:-). Det är toppen! Jag har verkligen lyckats få in både träning och välbalanserad kost i min vardag efter dessa tio veckor. Jag har lärt mig att planera in tid för ”planering” av kost och träning. Det tar tid att etablera en ny vana men nu går det av bara farten, vilket bevis på att ihärdighet lönar sig! Caroline har också lärt mig att jag måste berömma mig själv och fira framgångarna, ställa krav men rimliga sådana. Caroline har varit ett stort stöd för mig. Ärlig, peppande och motiverande. Hon är helt enkelt bäst. Tusen tack Caroline!

 61. Nina har sagt:

  Är så glad att jag anmälde mig till ett fyraveckorsprogram med Caroline! Hon tog hänsyn till mina önskemål och utmanade mig samtidigt vad gäller både träning och kost.

  Att få en detaljplanerad veckomeny att starta med var perfekt, jag behövde inte planera något själv utan kunde bara följa menyn. Denna veckomeny använder jag nu som inspiration och plockar ihop olika variationer vilket är enorm hjälp i vardagen. Det jag uppskattar med kostupplägget är att det är inga konstigheter, inga dieter osv. Det känns som om det är lätt att följa grundtanken även nu när mitt program är slut. Jag upplever också att sötsuget har försvunnit.

  Träningen som Caroline föreslagit har varit kul – korta, effektiva pass med bra variation. Det man kan sakna med att inte träffa sin PT på riktigt kan vara att man inte har någon som tex tittar på att man utför övningarna korrekt, men det tycker jag väl uppvägs av den övningsbank som Caroline bjuder på sin sida gymglam.se me tydliga bilder på alla övningar.

  Jag är supernöjd och skulle aldrig upplevt samma resultat på egen hand!

 62. Sofia har sagt:

  Jag har var supernöjd med både kost och träningsresultat! Vilka resultat, känner mig mycket starkare överlag och har fått mer muskler, vilket är jätteroligt!

  Jag har lärt mig hur jag ska tänka med maten och jag är aldrig sugen på nåt godis, och är aldrig hungrig längre!

  Har gått ner från 66 till 65 vilket inte är så mycket men muskler väger ju mer än fett 😉

  Jag är för övrigt väldigt nöjd med dig som coach! Bra pepp och lätt men jobbigt träningsschema, god men nyttig mat!

  Ett stort + är att träningspassen aldrig överskred 1h, vilket passar mig som småbarnsförälder väldigt bra! Jag är helnöjd!

  Jag har verkligen fått den sparken i rumpan jag behövde för att komma igång, nu är det inte tråkigt och träna längre utan jag ser fram emot dagens träningspass! Tack för sparken!

 63. Carro L har sagt:

  Jag har tränat med PT tidigare,både kända och okända,men först när jag hittade Caroline kände jag att jag hittat rätt.Caroline är kunnig,peppande och sympatisk och krånglar inte till det.Man får bra upplägg och snabb feedback samtidigt som man kan vara helt ärlig i dialogen vilket jag tycker är jätteviktigt för att få resultat.Jag är supernöjd och kommer dra igång igen tillsammans med Caroline efter sommaren,om hon har tid förstås 😉

 64. Linda har sagt:

  Jag uppskattar Caroline som PT online väldigt mycket. Det jag gillar mest är hennes sätt att stödja mig i att förändra beteende både när det gäller mat och träning. Det är fokus på tät återkoppling samt att göra saker enkelt och roligt vilket borgar för hållbara resultat. När det dessutom snabbt syns på både våg och kropp så är det ju extra tacksamt!

 65. Anna-Carin har sagt:

  Under tre månader har jag haft Caroline som PT-online och hon har under denna tid peppat mig både när det gäller kost- och träningsupplägg. Hon har verkligen lyckats med att hitta program som jag kan använda både hemma och på gymmet! Hon har på ett föredömligt sätt utgått från mina förutsättningar och anpassat träningsprogrammen därefter. Hon har lyckats med att få mig att vilja röra på mig, jag som hellre tar det lugnt har nu upptäckt glädjen i att röra på mig! Som PT är Caroline positiv, engagerad och motiverande! Jag rekommendera Caroline som PT!

 66. Maria har sagt:

  Vilket grymt bra upplägg! Passar mig perfekt. Att träna har blivit så roligt med Carolines hjälp. Jag som aldrig förut varit en gymtjej trivs nu som fisken i vatten bland alla muskelberg 🙂

 67. Asa har sagt:

  Jag behövde en omstart och hjälp att kombinera mat och träning på rätt sätt. Efter letande på nätet bland olika PT-online hittade jag Caroline. Jag tyckte att både hennes kost- och träningstänk verkade passa mig så jag bestämde mig för att testa en tvåveckorsperiod, och jag ångrar mig verkligen inte.
  Jag har fått precis den där pushen jag behövde för att komma igång. Caroline har gett mig roliga träningsprogram anpassade efter mina förutsättningar och när en övning inte passat mig har hon hjälpt till att anpassa det.
  Carolines kosttänk har gjort att jag hela tiden ätit mig mätt och jag har ätit sådant jag tycker är gott, men ändå följt hennes regler.
  Jag rekommenderar verkligen Caroline och tycker att alla som känner att de behöver de rätta verktygen ska kontakta henne. Jag kommer definitivt tillbaka.

 68. Hanna har sagt:

  Jag valde mellan ett flertal olika pt-online alternativ innan jag till slut fastnade för Caroline, jag har nu avslutat ett 12-veckors program. Jag valde Caroline för att jag tilltalades av möjligheten att få återkoppling ofta och att anpassa träningen efter mina behov. Detta visade sig vara precis mitt i prick! Väldigt tillgänglig, peppande och kunnig. Jag har fått nya program och ändringar av program hur ofta jag har velat!
  Jag har tidigare tyckt att styrketräning varit lite tråkigt och haft svårt att få till kontinuitet och bra planering. Carolines hjälp har fått mig att tycka att styrketräning är både roligt och varierande, vilket absolut ger resultat!
  Jag tycker också att inställningen till kosten är väldigt sund, jag har förstått att jag ska äta för att kunna prestera bra och att få en bra energinivå, inte alls extrem på något sätt utan ett kosttänk som är långsiktigt.
  Jag är supernöjd och är glad att veta var hjälpen finns att få om behovet återkommer framöver! Kan inte annat än rekommendera pt-online i allmänhet och Caroline i synnerhet.

 69. Lorena har sagt:

  Caroline är en super duktig tränare.
  Har gett många bra tips om både träning och mat.
  Har gjort att jag har hittat balans i mitt liv.Hon är engagerad.
  rekomenderar verkligen henne.
  Tack för din tid

 70. Julia har sagt:

  Caroline har som PT är helt underbart. Jag har varit en sån tjej som tränar stenhårt och äter nyttigt i några veckor och sen ge upp. Men den här gången så klarade jag det. Caroline peppar och ger råd och tips på mat och hon kommit med roliga övningar för gym och hemma. Skicka man mejl till henne så får man svar jätte fort. Kan verkligen rekommendera henne!. Jag kommer använda henne igen när jag tappar suget.

 71. Ulrika har sagt:

  Jag kan bara hålla med alla andra. Caroline är en engagerad och positiv pt som verkligen lyssnar. Hon läser mellan raderna och kan ge tips och tricks. Hon tog fram bra träningsprogram för mig och anpassade det efter hur mycket tid jag kände att jag hade och vad jag ville göra. Kosten var jättebra, eftersom jag åt mer och gott men ändå minskade i storlek. De fyra veckorna var välinvesterade pengar och tid och jag är jätteglad att jag har fått proffsig, alltid snabb och framförallt väldigt glad hjälp!

 72. Helena har sagt:

  Jag rekommenderar alla som vill utmana sig, eller göra en positiv livsstilsförändring, att ta hjälp av Caroline. Jag lyckades med en större förändring än jag vågade hoppas på under de fyra veckor jag hade Caroline som PT online. Hon ser verkligen möjligheterna i den livssituation och de förutsättningar man har och hittar både kostform och träningsform som fungerar. Nu var det en vecka sedan jag avslutade och det känns som att jag både har fått in ett bra tänk och en massa nya bra vanor som håller!

 73. Anna har sagt:

  Caroline har gett mig många olika, varierande, utmanande och roliga träningsprogram som passar mig och tillfört många nya övningar . Efter mina ptonline-veckor har jag äntligen hittat ett kosttänk som funkar och som håller mig mätt! Mitt sötsug är i princip helt borta. Snabba svar på alla frågor, är väldigt nöjd, jag återkommer igen!

 74. Sara har sagt:

  Jag hade funderat länge fram och tillbaka om jag skulle testa PT-online eller inte. Jag var osäker på om det skulle fungera att ha en PT som man inte tränar med i verkligheten. Men jag bestämde mig tillslut för att testa det och det ångrar jag inte en sekund! Det motsvarade inte förväntningarna utan de överträffades helt klart! Caroline är väldigt bra på att peppa och motivera så att man tar i det där lilla extra. Tyckte jag att en övning inte var speciellt motiverande att köra eller svår att utföra så kom hon med tips på variationer så att det passade mig bättre utan att minska på effektiviteten. Nu är jag i fullgång med min träning och på väg mot mina uppsatta mål och jag kan inte komma på något som ska kunna stoppa mig! TACK Caroline 🙂

 75. Sandra E har sagt:

  Som aktiv träningstjej, instruktör i gruppträning och tränare i gymnastik insåg jag efter en tuff förlossning att det var små, små steg framåt som gällde. Jag ville ha hjälp av någon som är proffs på mammaträning och kroppens återhämtning för att jag inte skulle göra saker värre och förstöra för mig själv i min jakt på att komma i form igen. Dessutom ville jag hitta en mamma som förstår att livet med en bebis innebär att tid för träning kan variera.
  Caroline har allt! Hon har gjort resan själv och vet precis hur livet vänds upp å ner. Hon väljer övningar som passar din status men som ändå ger dig utmaning. För mig som är träningsvan är det underbart att få den hjälpen då jag garanterat rusat på snabbare än min kropp klarat. Caroline bromsar och pushar samtidigt och får mig att vara lyhörd.
  Att få till rätt kosttänk och äta regelbundet och ordentligt är om möjligt än viktigare som nybliven mamma när sömnen är obefintlig och mjölken ska produceras. Jag är piggare, orkar mer och slipper ta till snabba sockerkickar i tidsnöd.
  Ord som proffsig, ärlig, empatisk, kunnig, flexibel och rolig stämmer in på Caroline.
  Vad väntar du på? Anlita Caroline nu!

 76. Marie B har sagt:

  Efter att ha provat det mesta inom viktminskning och träning så hittade jag PT Caroline och bestämde mig för att testa. Jag hade 20 kg övervikt trots att jag älskar att träna, maten flippade alltid ur och kraschade. Med Carolines hjälp och matplan äter jag mer än under tidigare dieter och bättre förstås och då flippar jag inte ur eftersom jag inte blir tokhungrig. För första gången så känner jag att det är en livsstilsförändring som är möjlig. Jag hade tänkt en testperiod på 6 veckor, men är nu inne på 3:e månaden, och tänker fortsätta framåt också. Caroline sporrar och peppar och jag har inte vägt så lite som jag gör nu i november de senaste 5 åren. Jag har heller inte mått så bra psykiskt & fysiskt i november de senaste 5 åren. Jag är nöjd med mig själv och mitt jobb tack vare Caroline. Så för mig är hennes tänk ett vinnande koncept!!! 🙂

 77. Edina har sagt:

  Efter många försök att hitta en balans mellan vardag/jobb/träning/kost hittade jag äntligen rätt, jag hittade Caroline.
  Hon hjälper mig varje dag, varje stund när jag är på väg att ha de tankefel som man lätt hamnar under den stressiga vardagen.
  Jag är supernöjd med Carloline!
  Hon är engagerad, ärlig och förstående.

 78. Anna har sagt:

  Mitt mål var att få rutin på träning och kost och jag behövde en rejäl push. Hittade hit och kan inte vara mer nöjd! Caroline har varit proffsig och engagerad – jag är supernöjd!

 79. Anna har sagt:

  Jag tittade på många PT online och fastnade till slut för Caroline pga att hon bl.a. verkade väldigt engagerande och personlig! Jag har nu tränat med henne i 3 veckor ( har 5 kvar:-) och hon motsvarar mina förväntningar och mer därtill!! Hennes träningsprogram är utmanande, roliga och varierande. Hon har lagt upp ett program som passar bra för hur mitt liv ser ut, träning ska vara roligt och inte ngt man ska våndas, få ångest eller ha dåligt samvete över! Därtill har hon dirigerat mig genom kostens värld så att träningen ska ge maxeffekt, och jag går aldrig hungrig! På bara 3 veckor mår jag SÅ mkt bättre, sötsuget har minskat drastiskt, jag har format kroppen mer och framförallt har jag energi och ork att hänga med min ett-åring:-)) så till alla er som vill ha förändring i form av träning o kost, och som behöver lite starthjälp, till er kan jag varmt rekommendera Caroline! Lycka Till:-)!

 80. Lina har sagt:

  Jag rekomenderar absolut Caroline. Träningen var så varierad och rolig och kändes anpassad efter just mina mål och förutsättningar. Snabba svar och jättebra förslag och tips när jag hade frågor. Jag är supernöjd!

 81. Anna har sagt:

  Anlitade Caroline som PT under 1 månad och det är jag så glad att jag gjorde =) Gick ner ett par kg, fick in bra rutiner angående träningen och blev av med mitt sötsug då jag började äta mer och bättre mat! Kan verkligen rekomendera andra att göra den investeringen i sig själva…!!! Caroline är superduktig och väldigt peppande. Har fått både kost och träningsprogram att följa, roliga och enkla program som verkligen går att genomföra. Som man inte tröttnar på… Nu har jag ett uppehåll med Caroline under sommaren , och tränar på egen hand. Men kommer definitivt anlita henne igen…=)

 82. Linda har sagt:

  Jag har flera gånger försökt hitta alternativ som ska hjälpa mig att uppnå mina mål vad gäller vikt och välbefinnande. Har väl inte hittat den lösning som gett mig det resultat jag vill ha, förrän nu. Att komma i kontakt med en personlig tränare som Caroline är något jag unnar alla. Jag känner att hon bryr sig om hur det går för mig, att hon utgår från mina förutsättningar och behov. Hon peppar med tips, råd och positiv feedback. Jag hade bokat in en period med Caroline, att börja efter midsommar. Tyvärr ändrades mina förutsättningar då mina hälsena gick av och jag fick opereras och gipsas. Detta hindrade dock inte Caroline som gärna ville köra ändå, utifrån de nya omständigheterna. Detta passade mig utmärkt, då jag var lite orolig för hur jag skulle äta för att inte gå upp vikt, när jag inte kan träna ordentligt. Jag har en bra bit kvar till mitt mål, och kommer anlita Caroline igen när min hälsena är läkt och redo att träna på riktigt igen. Men jag har kommit in i rätt kosttänk, och tränar dessutom mage/rygg/armar så gott det går, utifrån Carolines upplägg. Jag känner mig mer peppad än nånsin, trots gips och kryckor 🙂

 83. Sandra har sagt:

  Caroline som online PT är verkligen toppen!! Hon ger det där lilla extra. Extra inspiration, extra omtanke och extra övningar. Jag har ännu inte nått mina mål, men efter 4 veckor med Caroline har jag en bra grund att stå på och jobba vidare med själv ett tag. Hon har verkligen hjälpt mig hitta lusten att träna. Jag kan varmt rekommendera Caroline till alla som behöver en liten extra knuff!

 84. Kristina E har sagt:

  Jag anlitade Caroline som PT under fyra veckor och jag vill verkligen rekommendera henne som personlig tränare! Jag fick många bra tips och lärde mig mycket under denna korta period. Jag upplever att jag fått en bra grund för hur jag ska träna och äta, nu ska jag köra på själv en period. Men jag kommer garanterat anlita Caroline igen, för ytterligare tips, inspiration och hjälp med motivation.

 85. Ida har sagt:

  Fick en superbra kickstart och inspiration med både kost och träning med hjälp av Caroline!
  Peppande mail och bra svar på alla frågor under PT- tidens gång.
  Duktig, kunnig och positiv.
  Kan verkligen rekommendera henne som Personlig tränare!

 86. Vilken kickstart! Jag rekommenderar verkligen Caroline som PT! Jag ville få push att hitta motivationen igen och få rutin i mat och träning. Caroline var super duktig på att peppa så att jag kände att jag orkade ta i mer än tidigare. Schema, ideer och tips på mat var guld värt!
  Jag är supernöjd och känner att jag har en stark plattform att stå på nu och bygga vidare! Tusen tack Caroline!

 87. Carina har sagt:

  Så här en månad efter avslutad PT-period!
  Jag har fått bra träningsprogram och kosttips av Caroline. Jag tränade mycket innan men fick nu nya tips och ideér för att forma kroppen.
  Det har hänt saker i midjan och runt rumpan. Min bikini och shorts
  satt lite konstigt när vi var i Mexiko! Så jag slängde kläderna
  och får köpa nya.
  Nu ska kroppen få vila lite innan jag startar en ny träningsperiod. Målet är att toppa formen till cykelsäsongen 2012.
  Tack för hjälpen m träningen!

 88. Frida har sagt:

  Jag vill varmt rekomendera Caroline som pt! Jag har fått träningsförslag och upplägg som helt anpassats efter mina behov och önskemål. Hennes program är roliga, genomförbara och jobbiga! Kostupplägget är toppenbra- också det något som verkligen går att genomföra och som inte känns för svårt eller tungt. Till detta kommer hennes peppande mail med tips, råd och förslag som verkligen ger den lilla extra motivationen! Jag har fått en nytändning både i gruppträning och i min hemmaträning tack vare Caroline, hon är jätteduktig!

 89. Petra har sagt:

  Jag håller med till 100% av ovanstående kommentarer! Caroline är toppenbra och otroligt duktig på att hjälpa till så man får en extra kick med sin träning. Det som var till stor hjälp för mej var att direkt få tips och råd på hur man hade ätit och tränat. Annars är det lätt att kanske t ex äta för lite och träna fel för att uppnå de resultat man vill. Jag gillar också att hon anpassade och gav förslag på alternativ träning, så det passade mina förutsättningar. Tyvärr blev jag sjuk ett tag efter min PT-onlineperiod och fick ta ett ofrivilligt uppehåll med träningen, men jag kom snart tillbaka tack vare att jag fick ett så bra kost och träningsupplägg och därmed numera vet hur jag ska träna och äta för att få bra resultat.
  Jag kan varmt rekommendera Caroline!

 90. Kajsa har sagt:

  Jag kan varmt rekommendera Caroline som PT! Jag har fått ett gediget kost- och träningsupplägg med stort utrymme för variation, det känns som att det aldrig går att tröttna. Hon tar hänsyn till saker som man inte tycker om (att äta eller att träna) och anpassar upplägget efter det. Under processens gång får man dagligen peppande kommentarer som gör att det går lättare att kämpa vidare. Som sagt, jag kan verkligen rekommendera henne!

 91. Lisa har sagt:

  Caroline som online PT är super! hon har peppat mig med både mat o träning och kommit med roliga övningar både för gym o hemma! Maten Caroline förslagit passar mig jätte bra! Några kilon och hela 10 cm i midjan försvann! Vilket var målet! Kan verkligen rekomendra Caroline. Och jag kommer använda henne igen när jag tappar suget!

Skriv en kommentar