Kostrådgivning

Kosten är lika viktig som träningen

Kostrådgivningen via PT-online lär dig sambandet mellan kost och prestation. Vad du äter har direkt effekt på både träningsresultat och din ”ork” i vardagen.

Rätt mat hjälper dig att orka mer och må bättre – både på träningen, jobbet/studierna och din fritid.

Via PT-online med Caroline får du kostmeny för att lättare komma igång med bra rutiner och tillgång till hälsosamma recept. Alla recept är enkla och lättlagade.

Du får verktygen, stöd och svar på frågor med mera – för att komma in i ett kosttänk som tar dig närmare dina mål.

Det du behöver göra är att planera så att du ”hinner” handla hem bra alternativ, fixa i ordning maten och hålla kostplanen. Du får coaching, pepp och feedback från Caroline.

Lättare än du tror

Genom att börja äta mer medvetet så kommer du snart känna skillnaden i kropp och knopp. Det brukar ge motivationen en boost.

Citat från en som tränar PT-online med Caroline:
”Det jag märkt är att jag inte har något behov utav att småäta utan jag håller mig till de målen som är planerade på dagen vilket är ett stort framsteg om man jämför med tidigare och har heller inte direkt något jätte sötsug.”

Citat från en annan som kör onlineträning med Caroline:
”Har inget behov av söta saker längre men kan äta lite utan att freaka ur.”

Hur mycket tid du behöver lägga på kosten?

Kostupplägget är inte alls svårt, men det behövs lite tid i början för att sätta sig in i det, räkna med 10-20 minuter per kväll för att planera kosten i början, sedan går det snabbare för varje vecka.

Det beror lite på din kostbakgrund, större förändring brukar behöva mer tid. Har du lite koll på kosten sedan tidigare kommer du troligen in i kosttänket snabbt.

Kosttänket kommer kännas enklare med tiden och snart rulla på mer automatiskt. När du väl lärt dig kosttänket och uppnått dina formmål – då kan du köra mer på känsla eftersom du då har kosttänket mer naturligt och det kommer bli bra på det stora hela.

Historik av dieter och jojo-bantande?

Du behöver inte känna dig ”dum” för att du kanske har testat flera trenddieter – du är långt ifrån ensam. Det är vanligt att gå runt och känna sig ”misslyckad” i månader eller år över att inte få till det med ett kosttänk som håller i längden. Det är oerhört vanligt att jojo-banta eller hoppa på dietflugor, men det går att lära sig ett mer hållbart kosttänk.

Medvetet ätande ger en jämnare energinivå under dagen, det gör helt enkelt att du ”orkar” – och det lär du dig via PT-online med Caroline.

Precis just du KAN skapa förändring och nå dina mål

Med en sund träningsfilosofi och ett kosttänk som fungerar långsiktigt så kan du tillsammans med Caroline som din PT-online komma närmare dina mål.

Att lära sig mer om kost och samtidigt träna strukturerat efter ett genomtänkt träningsschema är en smart strategi för att skapa en stark kropp att trivas i.

Frågor om kosten?

Undrar du något om kosten via PT-online med Caroline? Mejla så får du svar.

Vill du träna PT-online med Caroline?

För skräddarsydda träningsprogram, välj individuell PT-online 4, 8, 12, 16 eller 20 veckor och mejla sedan Caroline för att boka. Alternativt välj något av de färdiga paketen med träningsupplägg på 4 veckor.

Mejla Caroline för att boka startdatum

Åter till infosidan PT-online med Caroline >>