Träna online

Hur fungerar onlineträning?

Steg-för-steg så här fungerar alternativet PT-online 4, 8, 12, 16 eller 20 veckor.

 1. Välj antal veckor och mejla förfrågan om startdatum
  Välj 4, 8, 12, 16 eller 20 veckor. Mejla mig för att kolla om ditt önskade startdatum är ledigt.
 2. Jag svarar på ditt mejl
  Du får veta om ditt önskade startdatum är ledigt, och om du vill så bokar jag in dig och mejlar en faktura.
 3. Du betalar
  Du betalar in fakturan i förskott via Swish eller bankgiro.

  Det är ibland kö till platserna och därför är det viktigt att betalningen kommer in i god tid före start, notera att det är först när betalningen syns på bankkontot som den bokade platsen verkligen är din.

 4. Du besvarar frågor
  För att jag ska kunna göra dina träningsprogram utifrån dina förutsättningar och behov behöver du svara på frågor om dina mål, nuvarande träningssituation, kost- och träningsbakgrund med mera.
 5. Jag gör dina program
  Med dina svar som utgångspunkt gör jag sedan ditt träningsschema och dina träningsprogram.
 6. Du får inloggning
  Du får inloggningsuppgifterna på kvällen före startdatumet. I början av din bokade PT-online-period kommer du behöva avsätta tid för att sätta dig in i övningarna, dina träningsprogram, kosttänket med mera.

  (Det är vanligt att önska förändrad livsstil från ena dagen till nästa, men det fungerar sällan eller aldrig så. Jag har tränat människor i mer än 25 år och det behövs veckor, vilja och engagemang för att komma in i de vanor som man vill ha. Så försök att tänka långsiktigt…)

 7. På startdatumet: Börja med förberedelserna
  När du har fått inloggningsuppgifterna kan du logga in och se dina träningsprogram. Gå igenom övningarna och kolla på övningsfilmerna för att förbereda dig inför varje träningspass.

  Be mig modifiera, förklara eller hitta på alternativ om det är något du tycker känns konstigt.

  Sedan sätter du igång med träningen. Mer info om det väl igång sedan, men kom ihåg att ”blocka” tid i din kalender och varje vecka planera in det antal träningspass du har tänkt träna. (När du besvarar frågorna berättar du samtidigt vilka träningspass du vill kunna träna hemma, på gym eller utomhus.)

 8. Rapportera och ställ frågor via ”coachning online”
  All vår kommunikationen sker via coachning online på ”din sida”. Jag strävar efter att svara så snart som möjligt, oftast inom 24 timmar under vardagarna.

  Jag försöker vara ledig på helgerna, så räkna med svar när det är vardag. Men du kan skriva meddelanden till mig när du vill, även på helgdagar (men svar kommer då alltså vanligtvis första vardagen efter helgdagen).

  Du väljer själv hur frekvent du vill använda coachning online – beroende på vad som passar dig bäst. Vissa skickar frågor och träningsuppdateringar dagligen och andra några gånger under träningsperioden. Vissa är mycket detaljerade och andra mindre.

  Det vanliga är att fråga frågor, diskutera veckans och kommande veckas träningsschema, berätta hur det har gått efter ett träningspass, hur du ligger till gentemot målen, diskutera övningar och hur de känns och så vidare.

 9. Kommunicera
  Var ärlig, om träningsplanen inte går att fullfölja exempelvis så behöver den göras om. Det är helt okej att upptäcka att träningsschemat kanske inte funkar, det går att ordna. (Det är vanligt att man behöver testa saker för att veta.)

  Exempel: Om de planerade träningspassen inte hinns med så är planen för tidsoptimistisk, det är ganska vanligt och ofta ett steg i processen för att få till en bra balans med kost, träning och övriga livet. Jag hjälper dig att justera träningsschemat så att det fungerar i din vardag.

Tips: Läs gärna de allmänna villkoren innan du anmäler dig.

Mejla Caroline för att boka startdatum

Åter till infosidan PT-online med Caroline >>