PT-online

Personlig träning online

PT-online med Caroline är för den som vill komma igång eller ta sin träning till nästa nivå och få bättre resultat.

Caroline Nilsson är en pionjär i träningsbranschen med mer än 25 års erfarenhet och grundare av träningssajterna carolinenilsson.se och Mammaiform.se samt träningsapparna Poworkout.

Vill du boka personlig träning online med Caroline?

Skräddarsytt eller färdigt paket?

Välj mellan träningsprogram gjorda specifikt för dig (individuell träning online) eller något av de förutbestämda 4-veckorsprogrammen.

Det finns alltså två olika alternativ PT-online och det första du behöver göra är att bestämma vilken tjänst som passar dig.

Båda alternativen PT-online inkluderar kostrådgivning, pepp och enskild coaching online.

  1. Individuell träning online:
    Individanpassat träningsupplägg utifrån dina behov inklusive kostrådgivning och coaching online för både träning och kost. Du besvarar frågor innan start och med dina svar som utgångspunkt skapar jag ditt träningsupplägg. Välj träningsperiod på 4, 8, 12, 16 eller 20 veckor. LÄS MER>>
  2. 4-veckorsprogram:
    Träningsprogram och veckoträningsschema som är lika för alla, alltså inte individanpassade träningsprogram – däremot enskild kostrådgivning och coaching online, under fyra veckor. Passar den som behöver en inspirationskick eller en tidsbestämd träningsutmaning att följa och vill ha mitt stöd under tiden. Det finns 4-veckorsprogram med olika teman. LÄS MER>>

Så här fungerar coaching online

Dina mål är mina mål. Jag gör allt jag kan för att peppa och besvara dina frågor – så att du ska komma närmare dina mål och skapa de resultat som är möjliga under vår tid ihop.

Du får en egen, personlig sida där du får loggar in och ser dina träningsprogram med mera. Där kommunicerar vi också via coaching online under din bokade period.

Du tränar med mig personligen

Den som väljer att träna PT-online med mig kan vara säker på att det är jag som gör träningsprogrammen och svarar på alla frågor.

Mitt mål är göra upplevelsen så personlig som möjligt även fast kontakten sker online.

Eftersom jag lägger stor vikt vid den personliga kontakten kan jag inte träna hur många som helst samtidigt, så ibland kan det vara väntetid på ledigt startdatum.

Lediga startdatum?

Mejla för att kolla nästa lediga startdatum.

Boka startdatum genom att mejla Caroline (klicka)

Tips!
På sidan glada kunder kan du läsa några ord från personer som tränat eller tränar PT-online med mig.

PT-online med Caroline.

INDIVIDUELL TRÄNING ONLINE

Du får personligt träningsupplägg efter dina förutsättningar och önskemål, coaching online och kostupplägg med möjlighet till feedback genom att skriva daglig kostrapport.

Innan start besvarar du frågor. Sedan gör jag dina program baserade på dina svar.

Ditt träningsschema

Du väljer själv hur många gånger per vecka du vill träna. Jag gör ett effektivt träningsschema beroende på dina önskemål. Det är viktigt att du lägger in dina planerade träningspass i kalendern så att träningen passar in i ditt övriga schema.

Träna hemma, utomhus eller på gym

Du väljer var du vill träna – hemma, utomhus eller på gym. Det går bra att ändra under träningsperioden. Exempel: Du kanske vill träna mer löpning utomhus en period och sedan ändra fokus och satsa mer på styrketräning gå gym eller hemma.

Kroppsvikt eller träningsredskap

Du kan träna med kroppsvikt eller redskapen träningsboll, träningsgummiband, hantlar eller skivstång. Om du vill träna på gym så gör jag träningsprogram med de klassiska träningsredskap som normalt finns på ett gym.

Nya träningsprogram under perioden

Vi lägger till eller byter ut träningsprogram så ofta du vill. Det går bra att önska vissa övningar i dina träningsprogram, exempelvis ”jag tycker om plankan och vill gärna ha många olika varianter på plankan i mina träningsprogram”.

Tips!
Tidningen MåBra gjorde en artikel om PT-online och intervjuar Emma som tränar med mig,
artikeln finns att läsa på MåBras sajt.

Individuell PT-online priser

4 veckor: 1 950 kr
8 veckor: 2 950 kr
12 veckor: 3 850 kr
16 veckor: 4 750 kr
20 veckor: 5 550 kr

(4-veckors med färdiga träningsprogram som är lika för alla: 1250 kr, se mer info nedan.)

Mina tjänster klassas vanligtvis som skattefri friskvårdsförmån av Skatteverket, du kan alltså använda eventuellt friskvårdsbidrag. Mejla mig om du har frågor om friskvårdsbidraget.

Vill du anmäla dig till individuell träning online med Caroline?
Anmäl dig genom att mejla direkt till mig. När vi har bokat startdatum får du frågor via mejl som du besvarar samt en faktura som betalas in före start.

Boka startdatum PT-online
Välj mellan 4, 8, 12, 16 eller 20 veckor individuell träning online. Träningsperioden räknas att en vecka är sju dagar, inklusive helger, klämdagar och röda dagar. Du kan skriva till mig via coaching online när du vill och du får vanligtvis svar senast nästa vardag (min ambition är att svara så snabbt som möjligt).

Du kan pausa coaching online sju dagar under träningsperioden, om du blir förkyld till exempel. Längre paus med läkarintyg.

Så kallat ”planerat uppehåll” som meddelas vid bokningen eller i god tid kan vara längre än sju dagar. Läs gärna de allmänna villkoren innan du anmäler dig.

Jag vill mejla Caroline och boka startdatum individuell träning

Mer info om individuell träning online med Caroline:


Träna online 4 veckor.

4-VECKORSPROGRAM = EN ROLIG UTMANING

Du får träningsprogram att träna i fyra veckor och hjälp att strukturera upp din kost, svar på frågor och enskild coaching online.

Själva träningsprogrammen i de olika 4-veckorsprogrammen är genomtänkta och tidseffektiva, men inte individanpassade. Däremot är coachingen personlig.

En 4-veckorsutmaning passar den som vill komma igång med ett enkelt, effektivt och genomtänkt träningsschema. Kanske vill du variera din träning med något annat ett tag? Kanske tränar du på gym men vill träna med kroppsvikt en period istället? Du kanske löptränar regelbundet och behöver komma igång med styrketräning?

Vilka 4-veckorsprogram finns det?
4-veckorsprogrammen har olika teman. Kostrådgivning och enskild coaching online ingår i allihop. Klicka på något av dem för att läsa mer detaljerad info.

Observera att träningsprogrammen är samma för alla som väljer denna tjänst. (För personligt träningsupplägg, se individuell träning online.)

Jag vill mejla och boka startdatum 4-veckorsprogram (ange vilket)

Kosten med PT-online

KOSTEN via PT-online med Caroline

Vad du äter spelar stor roll för både resultatet av din träning och vad du åstadkommer övriga tiden på dygnet. Med kostrådgivningen lär du dig ett kosttänk som håller i längden och sambandet mellan kost och ork.

Genom att äta medvetet och skapa genomtänkta måltider med protein, nyttigt fett och kolhydrater i rätt mängd kan du påverka din energinivå totalt sett och prestera bättre i skolan/på jobbet och hemma.

Och inte minst – orka träna regelbundet. Rätt kost gör det också lättare att hantera sötsug.

Läs mer om kostrådgivningen via PT-online med Caroline >>

FAQ PT-online med Caroline

Svar på vanliga frågor om PT-online

Se gärna sidan FAQ för svar på vanliga frågor om PT-online med Caroline. Mejla Caroline om du har övriga frågor eller vill ha svar baserat på just dina förutsättningar.