Om Caroline

Personlig tränare online

Jag är personlig tränare och gruppträningsinstruktör ända sedan det häftiga 90-talet och är idag kanske en av landets mest rutinerade tränare.

Idag tränar jag främst personer i Stockholm och via PT-online, men har genom åren rest runt och varit personlig tränare i New York samt instruerat på träningskonvent här och där från Kiev i Ukraina till Miami i USA.

Träningssajter

Jag är tränaren bakom träningssajterna GymGlam.se och Mammaiform.se där du hittar övningar, träningsprogram, träningsscheman, kost- och träningsartiklar.

Barndans och barngympa hemma

Jag har utvecklat ett koncept med motion för barn 1-6 år med barndans och barngympa Dansa & Gympa med Piratsessan som barn kan göra hemma i vardagsrummet, rörelserna finns som hyrfilm online och på DVD.

Träningsappar

Tillsammans med systemutvecklaren och entreprenören Susanne Jarl utvecklar jag träningsapparna Poworkout för iPhone, iPad och Android och apparna med träningsvideorna Träna på 17 minuter.

Föreläsare, träningsbloggare, mamma med AB

Jag föreläser om kost och träning, det går att boka en timme eller inspirationsdag där jag kommer till ditt företag. Mejla för detaljer, exempelvis träningspass eller föreläsning med kosttips för en jämnare energinivå under kontorsdagen.

I träningsbloggen kan du läsa om min egen träning, om sportmode och om mer eller mindre lyckade projekt som entreprenör i AB GymGlam.

Jag har tre barn, Vidar (2009), Tyra (2011) och Arvid (2013) och lever ihop med deras pappa Erik i Stockholm.

Läs om hur PT-online går till på personligträningonline.se.