Gravidträning

Träning gravid 4 veckor

Träning under graviditet är bra för både mamman och barnet i magen. Gravidträning gör kroppen starkare under graviditeten och ger mer ork till förlossningen. Regelbunden träning är bra även för återhämtningen efter graviditeten.

Genomtänkt kost gör det lättare att hålla ”cravings” i schack och minskar därmed risken att gå upp i vikt mer än nödvändigt.

Under 4 veckor lär du dig hur du kan äta och röra på dig för att må bättre under graviditeten.

Du får träningsprogram med enkla kroppsviktsövningar som är bra att träna som gravid. Det går bra att träna hemma. Du får även promenadprogram att kombinera med.

Hur funkar det?

  • De enkla övningarna gör att träningen lättare ”blir av”.
  • Kosten ger dig en jämnare energinivå under dagen och består av helt vanlig mat i rätt mängd protein, bra kolhydrater och nyttigt fett.
  • Du får feedback på din kost och träning, och svar på frågor.
  • Du väljer hur många gånger du vill träna per vecka, det kan vara olika antal varje vecka, det är vanligt att det är så under en graviditet.

Vad ingår?

  • Träningsprogram med kroppsviktsövningar och ett träningsschema att följa med övningar som är anpassade för träning som gravid.
  • Meny för att äta bra mat som gravid och kunskaper för att hållbar kosthållning på sikt.
  • Individuell coaching online av Caroline, svar på frågor och feedback med mera.

Vem kan vara med?

Du som är gravid och nybörjare eller van att träna, kanske har du tränat regelbundet i perioder men känner att det är svårt att få till kontinuitet under graviditeten?

Anmäl dig så här:

Mejla önskat startdatum till Caroline. När du är inbokad på ett startdatum får du en faktura via mejl. Priset för de 4 veckorna är 1250 kr (inklusive 25% moms), du betalar innan start.

Boka startdatum:

Jag vill mejla Caroline och boka startdatum >>

Platserna är begränsade. Läs gärna de allmänna villkoren innan du anmäler dig.