KONDIS-TABATA-POWERWALK (20 MIN)

Ladda ned en tabata-tajmer-app (valfri gratisversion) eller använd en klocka där du kan ställa in tidsintervaller, för att lätt kunna hålla reda på längden och antalet tabata-intervaller. Värm upp och sätt sedan igång med tabata-powerwalk-intervallerna i 3 varv.

4 minuters uppvärmning: Promenera raskt, men inte ditt snabbaste tempo.
Tabata-powerwalk-intervaller (gör detta 8 varv = 4 minuter)
20 sek: Powerwalk med tempoökning, promenera så snabbt du bara kan
10 sek: Promenera i rask men bekväm takt.
2 minuters aktiv återhämtning: Sakta ned om du behöver, håll annars ett raskt men bekvämt promenadtempo.

Du kör alltså: 4 min uppvärmning, 4 min tabata-powerwalk-intervaller, 2 min aktiv återhämtning, 4 min tabata-powerwalk-intervaller, 2 min aktiv återhämtning och avslutar med 4 min tabata-powerwalk-intervaller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *